Kikapcs

Halloween-lázban készülhetünk a Mindenszentekre: tökös hétvégét tartanak a Szent István téren, még az Öreg Hölgy is nyitva lesz

Halloween jegyében telik majd a Mindenszentek előtti hétvége a Szent István téren, ugyanis október 28-án és 29-én ismét várják a szegedieket egy jó hangulatú, kreatív tökfaragásra, ami mellett interaktív foglalkozások, színpadi programok, kézműves vásár, körhinta és óriás építőkocka is lesz – jelentette be a szervező Szegedi Városkép és Piac. Sőt, erre a két napra a víztorony is kinyit majd.  

Mint megtudtuk, a Tökéletes hétvége szombati napjának egyik fő programja a tökfaragás lesz, ahol Doktor Zoltán ételszobrász, olimpiai- és világbajnoki ezüstérmes mestercukrász vezetésével készítheti el mindenki a saját, egyedi töklámpását. A nap végén a legszebb alkotásokat díjazzák, és a műveket a nap végéig meg is lehet majd tekinteni. 

Mindezek mellett az Öreg Hölgy is ki fog nyitni, a Szent István téri víztorony 28-án és 29-én tárja ki a kapuit az érdeklődők előtt 11:00 és 16.00 óra között.

Érdekes, hogy valaki már a hétvégén is Halloween-lázban égett, hiszen pénztárgépszalaggal “díszítette” fel a környéket:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb