Szegedi Arcok

Szabó Bálint megjelent Orbán Viktor házának közelében, jelképesen ki akarták lakoltatni, a rendőrök viszont lezárták a környéket

Lezárták hétfő reggel Budapesten a Cinege utat a rendőrség egységei, miután a szegedi politikus, Szabó Bálint október 23-án megjelent Orbán Viktor miniszterelnök házának közelében – írja az Index. Mint kiderült, a képviselő szervezetével tüntetni akart a kormányfő házánál, és jelképesen ki akarták lakoltatni a miniszterelnököt.

A portál szerint Szabó Bálinték zenés ébresztőt akartak tartani, és szimbolikus kordont akartak építeni a miniszterelnök rezidenciája előtt, hogy így tiltakozzanak Orbán kormánya ellen. Szabó elmondása szerint a rendőrség viszont a házat hermetikusan lezárta, és folyamatosan újabb egységek érkeztek, hogy még nagyobb körben zárják le a területet. Szabó szerint legalább félszáz rendőr volt már délelőtt a helyszínen. A politikus azt is megígérte, Veszprémbe is követik a miniszterelnököt.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb