Kikapcs

Újabb hatalmas lépést tett Arun, a Szegedi Vadaspark új elefántbikája beilleszkedésében, szerdán első alkalommal lépett ki a külső kifutóba (videóval)

Szeptember elején érkezett meg Arun, a budapesti elefánt Szegedre. A fiatal elefántbika azóta már megismerkedett a nagyfőnök Shah Rukh-al, csütörtökön pedig arról számolt be a Szegedi Vadaspark, hogy kedden a csapat minden tagját összeengedték, vagyis a vezérbika Shah Rukh után Félix is csatlakozott Arunhoz, aki szerdán első alkalommal lépett ki a külső kifutóba.

SZÉPEN LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE HALAD ARUN BEILLESZKEDÉSE

Mint az intézmény közösségi oldalán beszámolt róla, továbbra is nagy az érdeklődés a Budapestről érkezett Arun szegedi beilleszkedése iránt. Mint írták, most két nagy lépésről is hírt adhatnak: kedden a csapat minden tagját összeengedték, vagyis a vezérbika Shah Rukh után Félix is csatlakozott Arunhoz. Szerdán pedig első alkalommal lépett ki a külső kifutóba Arun, egyelőre még Shah Rukh társaságában. Úgy néz ki, hogy az alaptermészetére türelmes vezérbika mellett Arun biztonságban érezheti magát, és nyugodtan eszegetve fedezte fel a közel egy hektáros kifutórendszert.

KÖZELEG ARUN SZÜLINAPJA

A Szegedi Vadaspark azt is elárulta, Arun november 11-én fogja ünnepelni hatodik születésnapját. Az ’ünnepelni’ szó nem elírás, hiszen a rajongói (mert azok is vannak!) egy egyedi tortával szeretnének kedveskedni neki aznap.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb