Mindenmás

Vasárnap hajnalban óraátállítás, mutatjuk, hogyan közlekedik ekkor a tram-train

Október 29-én kezdődik a téli időszámítás, vasárnap három órakor az órákat hajnali kettőre állítják vissza. Az óraigazítás néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint, valamint a Volánbusz egyes járatait – írja közleményében a MÁV-VOLÁN-csoport.

Az óraigazítás hajnalán az alábbi 2 és 3 óra közötti vonatok megvárják az óraigazítást és utána a téli időszámítás szerint közlekednek. A változás a Szeged–Hódmezővásárhely között közlekedő vasútvillamost érinti, mutatjuk, hogyan:

  • a Szeged vasútállomásról 2:30 órakor induló vasútvillamos (33006) a teljes útvonalon téli időszámítás szerint közlekedik,
  • a Hódmezővásárhely vasútállomásról 2:34 órakor induló vasútvillamos (33005) a teljes útvonalon téli időszámítás szerint közlekedik.

Hódmezővásárhely és Szentes térségében egyes autóbuszoknál is lesz változás.

  • A Hódmezővásárhelyről 2:15-kor Szentesre induló 5150-es busz csak egyszer, a nyári időszámítás szerint indul. Szentesre a téli időszámítás szerint 2:23-kor érkezik.

További információk a Volánbusz honlapján érhetőek el.

Szombattól egyes trolik közlekedésében is lesz változás:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb