BlogSzegedi Arcok

Érkeznek a Legszegedibb Tanítók, Tanárok és Kult-menedzserek – már közel 80.000 (!) voksnál járunk!

Imádjuk, amikor ennyire pörög a Szeged365 virtuális családja: az ötödik hete zajló Boutique Optique by Prágai és Prágai Látszerészet bemutatja: Legszegedibb Szegediek közönségszavazásunk ma este megközelítette a 80.000 (!) voksot, közben pedig elindult a hatodik felvonásunk, azokkal, akiknek talán a leginkább szüksége van egy kis extra bíztatásra:

…avagy érkeznek a Legszegedibb Tanítók és Kult-Menedzserek!

A szavazásba természetesen ez alkalommal is az a 12 jelölt került be, akikre a legtöbb előnevezést küldték a Szeged365 olvasói, a karaktereket véletlenszerű sorrendben töltöttük fel az applikációnkba. A voksolás – akárcsak a már korábban elindított 5 kategória esetében – december 3-ig tart, ezt követően tartunk egy “mindent-bele” finálét, kiértesítjük az összes győztest, majd december 9-én, egy ízig-vérig szegedi díjátadó-gálán köszöntjük őket. 

A leadott voksok azonnal látszanak, egy IP címről 24 óránként lehet újra szavazni, magyarán, ha valakiért nagyon rajongsz, egy héten akár hét alkalommal is dolgozhatsz azon, hogy előrébb jusson a kedvenced. Közkívánatra engedélyeztük a multi-votingot is, magyarán, egy IP címről több szegedire is voksolhatsz, ha például egyszerre tartod nagyra Karikó Katalin és Dr. Babik Barna munkásságát, vagy egyszerre szorítasz Nagy Petinek és Bánhidi Bencének, mindkettejükre tudsz szimultán szavazni.

Ahhoz, hogy részt vegyél, nem kell regisztrálnod, nem kérjük el az adataidat, ráadásul a dolog 100%-ban anonim. A váltakozó IP címről történő szoftveres “okosságokat” automatikusan kizárja a rendszerünk.

A korábbi hat szavazást IDE kattintva éred el, az alábbiakban pedig érkeznek a Legszegedibb Tanítók és Kult-Menedzserek:

LEGSZEGEDIBB TANÍTÓK ÉS KULT-MENEDZSEREK 2023 Ended

  • Dr. Majó-Petri Zoltán (SZTE GTK)
    12% 315 / 2.6k
  • Fogas Ottó (Móra Ferenc Múzeum)
    6% 157 / 2.6k
  • Pleskonics András, alias Dr. Rock (SZTE TTIK)
    21% 563 / 2.6k
  • Czagány Gábor (Keresztpont Egyesület)
    3% 98 / 2.6k
  • Dr. Babik Barna (SZTE AOK)
    3% 80 / 2.6k
  • Orbán Hedvig (Szent-Györgyi Albert Agóra)
    18% 474 / 2.6k
  • Medgyesi Konstantin (Móra Ferenc Múzeum)
    6% 171 / 2.6k
  • Kis Ágnes (Kövér Béla Bábszínház)
    8% 209 / 2.6k
  • Dr. Garamhegyi Ábel (SZTE GTK)
    6% 171 / 2.6k
  • Fagler Erika zenepedagógus (Pro Musica Alapfokú Művészeti Iskola)
    3% 101 / 2.6k
  • Dr. Zakar Péter (SZTE BTK)
    3% 100 / 2.6k
  • Dr. Dux László (SZTE AOK)
    6% 163 / 2.6k

A Legszegedibb Szegediek nem jöhetett volna létre a projektet támogató szegedi vállalkozások nélkül, akiknek külön köszönet a támogatásért! 

Prágai Látszerészet, Boutique Optique by Prágai, BioHair Napfény, TISZABUSZ Plusz, Szabó Üzletberendezés és KlímatechnikaTrója Ételbár és Hummusz Terrace, REÖK Kézműves Cukrászda, Global Fitness, Context Szeged, Garden Bistro and Beach, Global Fitness Spinning és Aerobic, Dress Code for Men, Rozmaring Étterem, Concept Bistro.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb