Mindenmás

Balhé volt a szomszédban: diáklányok, majd a szülők is összeverekedtek Vásárhelyen (frissítve)

Csütörtökön kora délután tört ki a verekedés az egyik vásárhelyi szakképzési intézményben. A balhénak a két autóval is a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget – tudósított az eseményekről a Hódpress.

Mint kiemelték, információik szerint négy kilencedikes lány esett egymásnak egyelőre ismeretlen okokból. Ezt követően a gyerekek felhívták a szüleiket, akik rövidesen az iskolába érkeztek, majd némi szóváltás után a szülők is verekedni kezdtek egymással.

KIHÍVTÁK A RENDŐRÖKET

Mint kiderült, a helyzet annyira eldurvult, hogy az iskolaőr kihívta a rendőröket, akik rövidesen két autóval meg is érkeztek a helyszínre. A rendőrség közbelépése vetett véget a verekedésnek.

Fotó: Hódpress.

FRISSÍTVE: A SZÜLŐK NEM VEREKEDTEK

A Hódpress azt írja, hogy az érintett szülők hívták fel a szerkesztőség figyelmét arra, hogy pontosítsák az iskolai affér körülményeit. Elmondásuk szerint három lány valami piti dolgon kapott össze, ami aztán a lökdösődésig fajult. Az egyik lány (vagy az osztályfőnök) behívta az apját és három huszonévest is odahívott az iskola elé, hogy azok verjék el a két másik lányt.

“Anya, gyere be értem, mert három férfi meg akar verni” – ezzel hívta anyját az iskolába a gyerek. Az anya beérkezve látta is a három fiatal férfit is, majd az aulában, egy elmondása szerint kétméteres apuka rángatta az ő 152 centis kislányát, ő állt oda, hogy vegye le a kezét a gyerekéről. A telefonáló szülő úgy fogalmazott, hogy a férfi üvöltözött és fenyegette a két gyereket. Azt is mondta, hogy az iskolaőr nem csinált semmit, az osztályfőnök pedig csak az egyik lány szülőjét hívta be. A telefonáló anyukák nehezményezték, hogy az iskolaőr nem avatkozott közbe, ahogy fogalmaztak „inkább fél óráig pisilt”.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb