Kikapcs

Neked kacat? Másnak kincs! – decemberben is lesz Mars téri használtcikk-börze Szegeden

December 10-én, 8.00 és 13.00 óra között ismét megrendezik a Mars téri használtcikk-börzét Szegeden – jelentette be a közösségi oldalán az SZVP – Szegedi Városkép és Piac. A kezdeményezés annyira bejött a szegedieknek, hogy harmadszor is megrendezik a dzsemborit a piac nagycsarnokában.

Október 15-én startolt el először a Mars téren a használtcikk börze, majd novemberben is nagy sikert aratott, így egy harmadik időpontot is kitűzött a Szegedi Városkép és Piac. Ezúttal december 10-én adhatunk túl feleslegessé vált cikkeinktől, ekkor gazdát cserélhettek a megunt, de még használható otthoni kacatok.

KÉPREGÉNY, RUHA, CIPŐ – MINDEN JÖHET

Ahogy korábban, úgy most is mindenkit várnak, akiknek van otthon pár korábban nagy becsben tartott, de már fölöslegessé vált, jó állapotban lévő ruhája, cipője, esetleg műszaki cikke, könyve, képregénye, hanglemeze, konyhai eszköze. Jelentkezni ITT lehet, az eseményben minden részletet közzétettek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb