Gasztro

Fullos body hambival és pizzával, ünnepi ízekkel? – lehetséges, de csak ha az Update Belvárost választod!

Extra, karácsonyi recept szénhidrát csökkentett verzióban, de eredeti ízzel, illattal fűszerezve: mint korábban megírtuk, az Update üzlet egy év szünetet követően megújult kínálattal, azonban a megszokott ízekkel és alakbarát finomságokkal nyitott újra Szeged belvárosában, a Mérey utca 6. szám alatt. Nem kell, hogy lemondj a “hambiról” és egyéb kedvenc, street food ételeidről, hisz szénhidrát csökkentett verzióban magaddal viheted a helyes kis üzletből – tudtuk meg Barna Péterné Betti területi vezetőtől az interjú során. A kiülős, langyos, nyári estékre ugyan még várnunk kell, azonban egy takaros, extra pódiumon, az ablakban ülve fogyaszthatod el a kedvenc termékeidet.

A TESTTUDATOSSÁG TRENDI

Biztos, hogy mindenkinek van egy-egy diétázó vagy “érzékeny” ismerőse vagy maga is küzd valamilyen étel intoleranciával vagy folytat diétát. Jó hír nekünk, hogy nem kell lemondanunk kedvenc süteményeinkről, de még a pizzáról és a hamburgerről sem, hisz csak egy kis kreativitásra és az Update termékekre van szükség ahhoz, hogy egészséges, szénhidrát csökkentett verzióban készíthessük el ételeinket, megváltoztatva ezzel az életmódunkat. A termékek előállításánál elsődleges szempont, hogy szénhidrát tartalmukat csökkentsék, így mind diétázók, mind cukorbetegek számára kiváló alternatívát nyújtanak a gasztronómia minden területén, legyen szó főzésről, sütésről, édes-vagy sós ételek készítéséről.

FIT BODY, SZÉP BŐR-HAJ, RAGYOGÓ KISUGÁRZÁS ÉS LÉLEK

Az Update Market Zrt. nagyot mert álmodni, hisz óriási készületek folynak, körülbelül 200-300 új termékkel fogja megörvendeztetni vásárlóit az üzletlánc hamarosan. Jönnek az új Keto lisztkeverékek, amelyekből 85%-kal csökkentett szénhidráttartalmú ételek készíthetőek. Könnyedén helyettesíthető vele a hagyományos búzaliszt, szinte bármilyen receptúrában. Ha rohanásban vagy és éppen csak bedobnál egy készételt a táskádba, a thai-és mustáros csirke vagy az édes-savanyú, tökéletes választás. Azonban nem maradhatunk desszert nélkül sem, ínycsiklandó pudingokkal, krémtúróval és újfajta cukrászsüteményekkel lepnek meg benneteket, amelyek ráadásul a vércukorszintet sem ingadoztatják. Szó szerint a teljes megjelenésünket táplálhatjuk az Update termékekkel, pozitív hatást gyakorolva az önbizalmunkra, lelkünkre, női kisugárzásunkra egyaránt. Betti is elmesélte 52 kilogrammos fogyásának sikersztoriját, de ezt te is megteheted az Update Belvárosban vagy ha még az életmódváltás előtt állsz, bízunk benne, hogy a következő átalakulás a te történeted lesz.

TUTI RECEPT, ELÉGEDETT CSALÁD, HÁLÁS TEST-ÉS LÉLEK

Hozunk nektek egy szuper, ünnepi receptet, amelyért nem csak a tested, de az egész család is hálás lesz:

Update Vaníliás-Narancsos Karácsonyi Keksz
(kb.30db-hoz)
Tészta:
-175g Update Univerzális Lisztkeverék
-35g Update Vaníliás Hidegkrémpor
-85g vaj
-2db L-es méretű tojás
-30g Update Zero édesítőszer (porrá darálva)
-25g tej
-1csipet só
-1/2narancs reszelt héja


Elkészítés:

A lisztet a hidegkrémporral és a csipet sóval egy tálban elkeverjük. A szobahőmérsékletű vajat a tojásokkal, a tejjel, a reszelt narancshéjjal, és a porrá darált édesítővel összedolgozzuk egy robotgép segítségével, majd a lisztes részt hozzákeverjük és egy homogén tésztát gyúrunk. Fóliába csomagolva, hűtőben pihentetjük egy órán keresztül. A sütőt előmelegítjük 170 C°-ra. Pihentetés után, a tésztát egy kevés Update liszttel megszórt szilikon lapon körülbelül 3 mm vastagságúra nyújtjuk. Egy 7 cm átmérőjű szaggatóval kiszúrjuk a korongokat, majd egy szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk őket. A pecsétünket Update lisztbe mártjuk, majd jó erősen belenyomjuk a kiszúrt tésztákba. Az előmelegített sütőben körülbelül 15 perc alatt szép világosra sütjük a kekszeket.
Jó étvágyat hozzá!


Tippek:

  • a pecsétet minden tészta előtt mártsuk bele az Update lisztbe, így biztosan nem fog beleragadni
  • mivel elég vékonyak, így gyorsan sülnek
    -alsó-felső sütési funkciót használjunk, ne légkeverést
    -érdemes figyelni, hogy szép világosak maradjanak
    -ha felpúposodna a tészta sütés közben, akkor még forrón, gyorsan nyomkodjuk le
    -hagyjuk egy rácson kihűlni, száradni, hogy ropogósak legyenek
    -dobozban tárolva napokig eláll

Ha betérsz a Mérey utca 6. szám alatt található Update Belváros-ba, biztosak vagyunk abban, hogy mosollyal az arcodon, egészséges finomsággal a táskádban és a ragyogó megjelenés kulcsával a kezedben fogsz távozni, de még jobb, hogy ha barátnőddel, helyben is átélitek mindezt, hisz az ünnepek alatt is bomba formában maradhattok. Az Update termékek az egészségtudatos táplálkozás és az ízletes ételek tökéletes találkozása.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb