Szegedi ArcokVideo365

Pihentető, kényeztető alvás karácsonyra? A szegedi Álommanónál meglelheted tökéletes matracod, sőt még díjmentesen házhoz is szállítják neked

Az ünnepek közeledtével lassan már mindenki azon töri a fejét, milyen ajándékok kerüljenek a karácsonyfa alá, mivel okozhatnánk a legnagyobb örömet szeretteinknek. Megtalálni a tökéletes ajándékot azonban nem is olyan egyszerű feladat. Sokszor beleesünk abba a hibába, hogy olyan ajándékokat vásárolunk, amit igazán mi szeretnénk kapni és nem szerettünk vágyait tükrözi. A szegedi Álommanó Ágy – és Matracbolt kínálatával azonban senki sem lőhet mellé, ugyanis nincs is annál nagyobb ajándék, mint a pihentető alvás és kényelem öröme. De hogyan is válasszuk ki szeretteinknek például a megfelelő matracot, anélkül, hogy lelőnénk a meglepetést? Erre kerestük a választ a matracok nagy szakértőjével, az Álommanó Ágy – és Matracbolt alapítójával, Molnár Sándorral.

PIHENTETŐ ALVÁS A FELBECSÜLHETETLEN KINCS

Ha unod már a rénszarvas mintás pulcsikat, a karácsonyi bögréket és mikulásos zoknikat, s helyettük időtálló, értékes ajándékot szeretnél, egy jó matraccal, vagy éppen egy hozzá illő ágykiegészítővel sohasem lőhetsz mellé, hiszen ezzel tulajdonképpen a pihentető alvás lehetőségét adjuk ajándékba, ami valljuk be, mai rohanó világunkban felbecsülhetetlen kincs. Ehhez viszont nagyon fontos, hogy számunkra megfelelő matracot használjunk, ami nem túl puha, nem túl kemény, ha oldalra fekszek, akkor is kényelmes, s ha hanyatt fekszek, akkor sem fog fájni a hátam.

ÍGY VÁSÁROLHATSZ PROFIN SZERETTEDNEK MATRACOT, HOGY MEGLEGYEN A MEGLEPETÉS ÖRÖME

A puding próbája az evés, tartja a mondás, s ez a matracvásárlásnál sincs máshogy: az Álommanó nagy előnye, hogy itt mindenki kipróbálhatja a különböző matractípusokat, megnézheti, melyik számára a legtökéletesebb. De mi van akkor, ha szerettünknek szeretnénk vásárolni, s nem akarjuk elrontani a meglepetést? Molnár Sándor erre is adott számunkra jó tippeket:

  • érdemes ilyenkor kideríteni, hogy szerettünk jelenleg milyen matracot használ, s azzal mik a tapasztalatai,
  • ha szóba hozzuk a témát, érdemes figyelni az apró elejtett mondatokra, mint például, félkemény, vagy puha matracon szeret –e aludni az illető,
  • az is nagyon fontos, hogy megtudjuk az ajándékozandó személy alvási szokásait: hanyatt, oldalt, vagy háton szeret-e feküdni, de az is lényeges szempont, hogy mekkora súlya van például.

„Gyakorlatilag meg kell egy picit idézni szerettünk „szellemét”, mint a karácsony szellemét, hogy vajon neki, mi lenne a legjobb. Egyébként a vásárlók hihetetlen jó mesterlövészek ebben, nagyon jól ráéreznek, kitalálják ezeket az igényeket” – árulta el Sándor, majd megosztott velünk egy igazán rafinált módszert, hogyan maradhat meglepetés szerettünknek egy ilyen nagyobb lélegzetű ajándék megvásárlása.

EGY EGYSZERŰ FORTÉLY EGYENESEN A MATRACOK SOKAT LÁTOTT SZAKÉRTŐJÉTŐL

„Hívjuk el magunkkal azt a személyt, akit szeretnénk majd megajándékozni, hogy segítsen saját magunk részére matracot választani, és úgy észrevétlenül ráfektetjük egy-két matracra őt is, s kiderül, hogy milyen típus áll hozzá a legközelebb. Tehát, ha igazi összeesküvést akarunk, akkor ezt is meg lehet oldani” – kaptuk a tippet Sándortól.

LEPEDŐK, PÁRNÁK, PAPLANOK: HÉTKÖZNAPINAK TŰNŐ, DE NAGYON FONTOS KIEGÉSZÍTŐK

Az új matracunkhoz pedig új kiegészítők is dukálnak. Egy matracvédő például rendkívül hasznos lehet, hogy sokáig megőrizzük a kiválasztott darab tisztaságát, plusz megóvja matracunkat a bolyhosodástól. Az Álommanónál lepedők, párnák, paplanok gazdag választéka is vár ránk, s a számtalan színárnyalatnak köszönhetően teljesen személyre szabhatjuk, szerettünk ízlésvilágának megfelelően a kiválasztott matracunkat. „Ezek mind-mind olyan hétköznapinak tűnő, de az alvásban nagyon fontos szerepet játszó tartozékok” – tudtuk meg.

A LEGJOBB MÉG CSAK MOST JÖN: INGYENES KISZÁLLÍTÁS EGÉSZEN DECEMBER 20-IG

A legjobb hírt pedig a végére hagytuk: az Álommanó Ágy – és Matracbolt a vákuum csomagolt matracokat egészen december 20-ig teljesen díjmentesen házhoz szállítja, nemcsak Szegeden, hanem akár országosan is. Ez elég nagy kényelmet biztosít vásárlóiknak a karácsonyi beszerző körutak során, hiszen leveszik a vállukról azt a gondot, hogy nekik kellene kitalálni, hogyan fognak még egy óriás matracot is hazaszállítani.

Ha úgy érzed, szerettedet megajándékoznád karácsony alkalmából a pihentető alvás kényeztetésével, ne habozz, keresd az Álommanó Ágy – és Matracboltot:

Szegeden, a Bécsi körút 26. szám alatt,

a következő nyitvatartási időben, h-p: 10:00-18:00, szo: 09:00-13:00,

vagy vedd fel a kapcsolatot a (70) 337 9963 számon Sándorral, aki szakértelmével és sokéves tapasztalatával mindenben a segítségedre lesz!

Operatőr és fotók: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb