Szegedi Arcok

Fodrász vagy? Bomba fizuval várnak a BioHair Napfényben!

“Szegeden (meg úgy általában, vidéken) nem lehet normálisan keresni” – hallottuk párszor az elkeseredett mondatot pubokban, kávézókban ücsörgő, megcsömörlött honfitársainktól. Nos, a helyzet az, hogy a fenti állításra máris rácáfol Szeged okosfodrászata, a BioHair Napfényben ugyanis magasan a szegedi átlag felett tudsz hazavinni, persze csak akkor, ha komolyan gondolod és odateszed magad.

A lényeg:

  • fodrászt keresnek,
  • Szegedre,
  • a Napfény Park egyetlen fodrászatába,
  • napi 8 órás munkára,
  • bejelentve, normálisan, tisztességesen,

…és a legjobb, hogy ennyit is lehet vele keresni:

havi nettó 400.000 szép magyar forint.

Mint Ivánkay Judit ügyvezetőtől megtudtuk, a fizetés teljesítményarányos, a fenti összeg pedig egy 8 órában dolgozó, temperamentumos kolléga fizetése, de mint magyarázta, ezért az összegért azért nem kell sérvet kapni.

A lényeget már el is mondtuk, de ehhez még hozzátette interjúalanyunk, hogy a Biohair Napfény egy sokkal korrektebb rendszert garantál, mint a magányos farkas fodrászok mindennapjai. Csak az előre megbeszélt időben kell dolgozni, nem kell új napokat vállalni, csak mert egy törzsvendég megsértődik, ha nem állsz rendelkezésre vasárnap délután.

“Itt nincs olyan, hogy éjjel zaklatnak időpontért a törzsvendégeid”

– magyarázta.

Biohair Napfényben amint lejárt az illető munkaideje, kiesik a kezéből az olló és gyakorlatilag nem is hall a munkahelyéről a következő munkanapig.

Megjött a kedved, hogy a Biohair csapatába tartozz? Jelentkezz mailben ([email protected]) vagy Messengeren, aztán, ahogy a szlogenjük is tartja,

“bejössz, Te jössz!”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb