Smart SzegedVideo365

Na ezt nem láttuk szembejönni! A MobilPont Szeged felajánlott egy gyárilag felújított telefont Nektek! Nyerd meg! (videó)

A szerkesztőségünk közelében a Somogyi utcába hívtak át bennünket a MobilPontos srácok: megtudtuk, hogy precíziós gépekkel, gyárilag felújított fullos telefonokkal és nagykerként elképesztően sok alkatrésszel dolgoznak. Első körben Varga Balázs vezetőt kérdeztük az üzletről és a precíziós gépekről. Na meg ami a legfontosabb: miért ilyen kedvező minden telefon, és hogyan tudnak ennyire brutálisan gyorsak lenni a szervízzel! 

Őszinték leszünk: amint fogadott bennünket Varga Balázs és körbevezetett bennünket a belvárosi üzletükben, teljesen ledöbbentünk: a szervizes kollégák elárulták, hogy akár 2 órán belül javítják a telefonokat. Természetesen a Szeged365 kamerája is folyamatosan forgott, így éppen elkaptuk azokat a pillanatokat is, amikor egyszerre két telefont is szervizeltek, sőt éppen hoztak be egy telefont: “Balázs 2 óra múlva jövök érte, betört egy kicsit a kijelző” mondattal adták át a készüléket a szemünk előtt. 

Amint megnyugodtunk jött a következő döbbenet: Balázs elárulta milyen vákuumos, lézeres és egyéb precíziós gépük van. Természetesen, ha már ott voltunk, akkor ezeket be is kapcsoltattuk. Ezekkel tudnak elképesztően gyorsan és megbízhatóan dolgozni.

Ami a pénztárcánknak is rendkívüli hír az pedig a gyárilag felújított telefonok. És ez nagyon komoly: gyári dobozban, gyári matricával, gyári alkatrészekkel felújított telefonok, fullos aksival az eredeti ár töredékéért. Azt hitted, ilyen nem létezik? A több, mint 10 éve működő MobilPont Szegednél IGEN! Na jó itt azért megjegyezzük, hogy nem sokáig szoktak árválkodni ezek a telefonok a polcokon, mert ilyen áron, 1 év fullos szervizzel elképesztően népszerűek. Most viszont láttunk párat az üzletben, sőt egy ilyen fullos telefont eltettek nekünk, amit ki is sorsolunk köztetek! Nézd meg a videót, majd KATT A FACEBOOK-ra, és nyerd meg! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb