Kikapcs

Segíteni jó: hétfőn nyílik a Karitász Vásár Szegeden, a bevételét ezúttal is nehéz sorsú családok fűtés-támogatásra fordítják

A Szeged-Csanádi Egyházmegyei Karitász az adventi időszakban több jótékonysági akcióval segíti a nehéz sorsú embereket, hogy hitet és reményt ébresszen a szeretet ünnepén azokban is, akik rászorulnak, és azokban is, akiknek módjukban áll adakozni – tudtuk meg a Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatótól. 

Mint írják, a Szeged-Csanádi Egyházmegyei Karitász 30. alkalommal rendezi a Karitász Vásárt a Nagyáruház földszintjén. Az áruház nyitvatartási idejében látogatható karácsonyi börzén azokat a kézműves ajándékokat vásárolhatják meg az érdeklődők, amelyeket az ősz folyamán a Karitász Alkotóházban készítettek önkéntesek, valamint egyéni alkotóktól és csoportoktól érkeztek kézműves termékek, többek között karácsonyi díszek, ajándéktárgyak. 

A BEVÉTELT A NEHÉZ SORSÚ CSALÁDOK FŰTÉSÉNEK TÁMOGATÁSÁRA AJÁNLJÁK

A Karitász Vásárt Kothencz János diakónus, a Szeged-Csanádi Egyházmegyei Karitász koordinátora nyitja meg. A rendezvényen közreműködnek a kiskunfélegyházi Sarlós Boldogasszony-templom (Ótemplom) gitárosai – tették hozzá. A közlemény szerint a Karitász Vásárt 2023. december 11-én, 14 órakor nyitják meg a Nagyáruház földszintjén,

a vásár bevételét pedig ezúttal is a nehéz sorsú családok fűtés-támogatásra fordítják. 

Azt is kiemelték, hogy a Karitász Vásár december 18-áig várja a szegedieket a Nagyáruház földszintjén nyitvatartási időben, azaz hétköznaponként 9-19 óráig, szombaton 14 óráig.   

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb