Közélet

Szakembör rovatunk bemutatja: újabb karók jelentek meg a József Attila sugárúti bicikliúton, nem tetszését fejezte ki a Magyar Kerékpárosklub Szeged

“A múltkori akció sikertelenségére és népszerűtlenségére tekintettel folytatják a zöld karók kihelyezését a kerékpárutakra, most épp ismét a József Attila sugárútra tettek két elképesztően balesetveszélyes pollert” – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán a CM365 – Magyar Kerékpárosklub Szeged.

Mint felidézték, korábban a szegedi MKKP hívott segítségül jedi lovagokat, mert a Petőfi Sándor sugárútra tettek balesetveszélyes oszlopokat. Végül sikerült elérniük, hogy arrébb tegyék őket, de kettőt még így is otthagytak, balesetet is okozva már ezzel. A Petőfi Sándor sugárúti jedi lovagokról alábbi cikkeinkben írtunk:

A CM365 – Magyar Kerékpárosklub Szeged elmondása alapján az elkövetők semmit nem tanultak a hibákból, és folytatják áldatlan tevékenységüket, most épp a József Attila sugárúton. Az egyik frissen, pont a biciklizők haladási nyomvonalába kirakott karónak már úgy látszik, neki is ment valaki – írták.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotók: CM365 – Magyar Kerékpárosklub Szeged FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb