Mindenmás

Szexhirdetésre jelentkezett, de meggondolta magát a férfi Szegeden – végül egy mobil miatt rugdosta meg és ütötte többször is fejen a nőt

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki miután az előre kialkudott pénzt nem kapta vissza, erőszakkal elvette egy nő mobilját, majd bántalmazta – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészségtől.

Mint kiemelték, a vádirat szerint idén április 13-án dél körül hívta fel az internetes hirdetés alapján a férfi a sértettet, majd találkoztak annak szegedi lakásában. A vádlott előre átadta a nőnek a szexuális szolgáltatás díját, de magát meggondolva visszakérte azt a sértettől.

MEGRUGDOSTA, MAJD TÖBBSZÖR FEJEN ÜTÖTTE A NŐT

A közlemény szerint a nő erre nem volt hajlandó, melyre válaszul a vádlott kikapta a sértett kezéből a mintegy 60 ezer forint értékű mobiltelefonját és elment a lakásból. A nő a férfi után ment és megpróbálta feltartóztatni a lépcsőházban, aki a telefon megtartása érdekében a nőt a földre rántotta, testszerte megrugdosta, majd többször fejen ütötte és elmenekült. A nőnek 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. A vádlott a telefont később 7 ezer forintért egy ismerősének eladta. A járási ügyészség a vádlottat különös visszaesőként elkövetett rablás bűntettével vádolja, bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb