Kikapcs

Belehúz a Garden Bistro: Krisz Rudival, Útközband születésnappal és újévi palacsintacsodákkal katapultál 2024 a Damjanich utcában

Bár 2023-ban is rendesen odatették magukat, az év eleji programkínálatot elnézve már most le merjük írni: 2024 simán a Garden Bistro éve lehet, a Damjanich utcai medencés (tényleg van egy medence a vendégtér kellős közepén) étterem ugyanis minden eddiginél vagányabb programkínálattal rukkolt elő az év első két hónapjára. Farsangi különkiadásban érkezik a 90-es évek szívtiprója, Krisz Rudi, náluk ünnepli 30. születésnapját a szegedi Útközband, de mindezek előtt – közkívánatra – visszatérnek a palacsinta-csodák, amelyek olyanok a Gardenben, mint a 999 lóerős, 4000 köbcentis V8-as a Ferrari F90 Stradale motorterében: egyik sincs a másik nélkül.

2024. február 24-én tér vissza az év végén telt házas bulit produkáló Krisz Rudi, akinek exkluzív fellépése – melyet a fent említett medencén átívelő hídon produkál majd – előtt igazán exkluzív falatok várják majd a szegedieket:

  • A menü: Vörösborban párolt aszalt szilvával göngyölt pulykamell bacon köntösben édesburgonya-gratinnal parmezán chipszel
  • B menü: Ropogós malaccsülök rozmaringos-fokhagymás burgonyával császárszalonnás kelbimbóval
  • Desszert: Körtés-csokoládés torta pisztáciás krémmel

A 90-es évek tinisztárja a vacsorát követően pattan színpadra (na jó, hídra), a hangulat minimum olyan lesz, mint legutóbb:

Ha már fordított sorrendben megyünk, érkezzen a január 27-i Útközband-szülinap, amelynek különlegessége, hogy a zenekar harminc (!) éves történetében először tartják zárt helyen, exkluzív vacsoraest keretében. Szeged kedvenc utcabál-zenekara évtizedek óta tölti be az augusztus 20-i és szilveszteri tűzijátékok előtti fő fellépő szerepét, aki látta már őket élőben, pontosan tudja, hogy mekkora show várható tőlük, az ételkínálatot pedig az alábbiakban mutatjuk:

  • A menü: Vörösboros marhapörkölt juhtúrós galuskával
  • B menü: Fetával hízlalt bőrén sült jércemell steak, gratenburgonyával és borsópürével

A céges Szeged365 kedvencünket a végére hagytuk: 2024. 01. 19. – 2024. 01. 21. között ismét visszatér a Palacsinta Csodák hétvégéje, a limitált, csakis 3 napon át elérhető kínálatról hamarosan egy külön cikkel jövünk majd. A három rendezvény közül az utóbbi díjmentes, az előbbire pedig elővételben, a helyszínen tudsz vacsorát is tartalmazó belépőt váltani, a Damjanich utca 7-ben. Apropó, infó vonaluk is van, ha kérdésed adódik, csörgess rájuk: 06 70 427 3366!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb