Mindenmás

Megnövekedett várakozási idővel kell számolni: informatikai probléma lépett fel a határátkelőhelyeken és a reptéren (frissítve)

Informatikai rendszerprobléma merült fel 2024. január 8-án 15 óra 25 perctől több közúti határátkelőhelyen és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ami miatt megnövekedett várakozási idővel kell számolnia az utazóknak, tudatta hétfő délután az ORFK Kommunikációs Szolgálata.

Tájékoztatásuk szerint a szakemberek folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán. A külföldre utazóknak ajánlják, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

FRISSÍTVE: A PROBLÉMA MEGSZŰNT

Megszűnt az informatikai probléma a határátkelőhelyeken – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a rendőrség honlapján hétfő délután. Mint írták, a határforgalom zavartalan, és az informatikai probléma miatt a határátkelőhelyeken nem alakult ki jelentős várakozás.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb