GasztroVideo365

A Napfény Műterem koktéljait teszteltük: elképesztően finomak! (videó)

Szeged szívében, a történelmi belvárosban található a Napfény Műterem, ami nem csak az ínyenc ételeiről, hanem a varázslatos koktéljairól és exkluzív rendezvényterméről is híres. A tavalyi év során számos emlékezetes, teltházas program bizonyította, hogy a Napfény Műterem a város kulturális és gasztronómiai életének meghatározó helyszíne. Most koktéloztunk egy kicsit, közben az egyik csoda elkészítését meg is mutatjuk Nektek!

A Napfény Műterem Campari punch-a egy valódi téli melegséget hozó ital. Az egzotikus gyümölcslevek összeolvadása a Campari karakteres ízével nem csupán a testet melegíti át, hanem a lelket is simogatja. Ez a különleges koktél tökéletes választás lehet a hideg napokon, mikor valami igazán melegítőre és szívderítőre vágyunk.

A Napfény Műterem Hendrick’s gin tonica egyedülálló értelmezése a klasszikus italnak, ahol a frissítő ízek az uborkával válnak teljessé. Ez a különleges hozzáadás nem csak egyedi karaktert visz az italba, hanem a frissesség érzetét is fokozza, így tökéletes választás a lazításra és kikapcsolódásra vágyó vendégek számára.

Tudjuk, hogy kedvet kaptál így télen is egy jó koktélhoz, hiszen miközben iszogatod a barátokkal, barátnőkkel, a világ dolgait jól ki és át tudjátok beszélni. Itt azért azt is szeretnénk megjegyezni, hogy ha esetleg a nagyobb társaságotok, kollektíva nem tudott összegyúlni év végén, akkor most megtehetitek: a Napfény Műterem exkluzív rendezvényterme nem véletlenül a legnagyobb kedvence a szegedieknek. Nézd meg a videót, majd azonnal foglalj asztalt és indulhat a kikapcsolódás!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb