Mindenmás

Hamis jegyekkel vágott át egy csomó embert a gyöngyösi férfi, a szegedi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki

Hamis koncertjegyekkel csapott be több embert egy gyöngyösi férfi. A szegedi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki – tudtuk meg a rendőrségtől kedden. Mint kiderült, álnéven hirdette a koncertjegyeket, az áldozatok pedig csak akkor tudták meg, hogy átvágta őket, amikor a koncertre értek.

A rendőrség közleménye szerint egy férfi 2023-ban több alkalommal hirdetett álnéven koncertjegyeket, különböző internetes felületeken. A szórakozni vágyóktól minden alkalommal előre utalást kért, cserébe ő el is postázta az eredetinek mondott jegyeket.

EGY NŐVEL EGYÜTT KÖVETTÉK EL A CSALÁSOKAT

Mint kiderült, a jóhiszemű sértettek csak a koncertre érkezéskor szembesültek azzal, hogy becsapták őket, a jegyek hamisak. A rendőrök azonosították a csalót, akit elfogtak. A nyomozók kihallgatták a férfi nő ismerősét is, akivel a bűncselekményeket közösen követték el. A befolyt összeget a nő kezelte. A páros ellen csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb