Szegedi ArcokVideo365

Akkora akciókkal indítja az évet a szegedi Context, hogy beleszédültünk: világmárkák különleges darabjaihoz juthatunk hozzá akár 40%-os kedvezménnyel

Január a megújulás időszaka, remek alkalom arra, hogy felfrissítsük ruhatárunkat. Ha minőségi és időtálló darabokra vágyunk, akkor pedig nem is érdemes tovább keresgélnünk, hiszen a Context Szeged akkora akciókkal rukkolt elő januárban, hogy teljesen beleszédültünk. Városunk egyik legismertebb fashion & home vállalkozásában ugyanis akár 40%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg az olyan világmárkák darabjait, mint a Pioneer, a Triumph vagy éppen a Street One, de őrületes kedvezményekkel csaphatsz le a lakástextíliákra is egészen február 6-ig. A szédítő akciókról Szakál Andrea és Bartha-Szakál Szandra, a családi vállalkozás ügyvezetői meséltek nekünk.

Óriási akcióbombát dobott le az év elején a Context Szeged. Mint Szakál Andrea elújságolta nekünk, most igazán megéri hozzájuk betérni, hiszen valamennyi részlegükön 20%-30%, de akár 40%-os kedvezménnyel juthatunk hozzá kedvenc márkáinkhoz, így:

  • a Teréz utcai Férfi Divatházban, a PIERRE CARDIN casual viseletre 20%, a STREET ONE öltözetre 30%, a PIONEER termékekre 40% kedvezményt adnak.
  • A szintén Teréz utcai Női Divatházban: minden decemberben beérkezett termékükre 20-30% akciót hirdettek, a kabátokra viszont 40% kedvezményt adnak.
  • És ez még nem minden: dupla Triumph akciót hirdettek az ugyanitt található fehérnemű-részlegen: a szezonális, kiemelt darabokra 20% kedvezményt adnak, erre jön rá egy második extra, az outlet árakból ugyanis további 20% kedvezmény jön le.
  • A Context Home üzletek is csatlakoztak a januári őrülethez: a “Fehér Hetek” keretében 20-40% kedvezményt adnak a Teréz utca 3-ban megvásárolt paplanokra, párnákra, ágyneműhuzatokra, plédekre és törölközőkre is.

HA A KÖZELGŐ VALENTIN NAPRA A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT KERESED

A kedvezményeket hallva, és végigjárva a Context akciós termékeit, csak a bőséges kínálat, ami zavarba ejtheti az embert, hiszen most olyan kincsekre csaphatunk le, melyek bizton ruhatárunk kedvenc darabjaivá válnak. A Teréz utcai Triumph márkaüzletben például a hálóruháktól kezdve, a finom anyagból készült, mutatós és kényelmes alsóneműkig mindent is megtalálhatunk, ami tökéletes telitalálat lehet egy hölgynek, s amiben biztosan igazi királynőnek érezhetjük magunkat. Úgyhogy, kedves férfiak, érdemes már most előre gondolni a közelgő Valentin napra, hiszen ezekkel a darabokkal, nincs az a hölgy, akit ne vennétek le a lábáról!

AZT HITTÜK, KÁPRÁZIK A SZEMÜNK

Különleges alkalom az is, hogy ekkora kedvezményekkel juthatunk hozzá a Street One márka darabjaihoz, melyek ritkán szerepelnek egy-egy akcióban, most viszont azt hittük, káprázik a szemünk, akkora leárazással szerezhetjük be trendi és divatos kabátjainkat, vagy éppen mellényeinket. Az akció keretében ugyanis 40%-os kedvezménnyel csaphatunk le rájuk, s ez még nem minden, minden decemberben beérkezett termékükre 30%-os árengedmény érvényes. Nem különben a férfi divatáruknál is zuhanó repülésbe kezdtek az árak, a magas minőségéről ismert és kedvelt Pierre Cardintól kezdve, a Pioneer sportos és kényelmes nadrágjain át, a Carl Gross zakók eleganciájáig mindent megtalálhatunk.

ÉS MÉG MINDIG NINCS VÉGE AZ AKCIÓKNAK

A Context akciói itt pedig még korántsem érnek véget. A Context Home lakástextil üzletrész darabjai is csatlakoztak az év eleji bombaárakhoz. Mint Bartha-Szakál Szandra elárulta számunkra, kibővítették repertoárjukat az exkluzivitás felé, ami azt jelenti, hogy az eddigieknél is különlegesebb paplanokat és párnákat is találhatunk a kínálatban, melyekre 20% kedvezménnyel csaphatunk le. Itt például európai selyemhuzattal készített termékekkel is bővült a kínálat, melyek különleges hímzés motívumokkal emelik otthonunk fényét, de van itt ágyneműhuzat garnitúra, pihe-puha törölközők és plédek, sőt, még a díszpárnák is csak ránk várnak, hogy majd feldobják otthonainkat.

Most pedig beszéljenek helyettünk a képek, nézd meg videónkban a Context exkluzív, akciós kínálatát, és csapj le kedvencedre február 6-ig, elképesztően jutányos áron!

Az üzletet itt találod:

Cím: Szeged, Teréz utca 3.

Elérhetőség: [email protected]

A webshopot ITT éred el.

Facebook oldalt ITT találod.

Operatőr és fotók: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb