Mindenmás

Napi pakk: erős szél, 10 fok és félpályás útlezárás az algyői Tisza-hídon

Ma enyhe, de szeles nap vár ránk Szegeden. Hajnalban sem lesznek mínuszok, majd napközben is 10 fok körül alakul a hőmérséklet városunkban, viszont a szél erős lesz. Már most szólunk: 10 és 16 óra között burkolatjavítás lesz az algyői Tisza-hídon, félpályás útlezárás mellett dolgoznak majd, így indulj időben, mert tuti feltorlódik majd a forgalom! Meghoztunk minden fontos infót csütörtök reggelre, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS VIKIDÁL GYULA SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Pál, Apostol, Bottyán, Hendrik, Henriett, Henrietta, Henrik, Palmer, Pável, Péter és Saul nevű Szeged365 olvasónak! Érdekességek:

  • 124 éve született Fekete István író, költő (Tüskevár, Vuk),
  • 78 éve Bereményi Géza Kossuth- és Balázs Béla-díjas író, dalszöveg- és forgatókönyvíró, filmrendező,
  • 76 éve Vikidál Gyula színész, énekes, a P.Mobil, P.Box, MHV, Boxer együttesek tagja,
  • 58 éve Nagy-Kálózy Eszter színésznő (A rózsa neve),
  • 43 éve pedig Alicia Keys amerikai énekesnő, dalszerző és színésznő.

SZELES, DE ENYHE IDŐJÁRÁSUNK LESZ

Csütörtökön szeles nap vár ránk Szegeden. Sokfelé megerősödik, viharossá fokozódik az északnyugati szél. Több órára kisüt a nap, a gyors felhőátvonulásokból azonban néhol egy-egy futó zápor kialakulhat. Hajnalban 4-5, míg napközben 10 fokot mutathatnak a hőmérők városunkban.

FÉLPÁLYÁS ÚTLEZÁRÁS AZ ALGYŐI TISZA-HÍDON

Burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az algyői Tisza-hídon 2024. január 25-én, csütörtökön, várhatóan 10 és 16 óra között. A szakemberek jelenleg ideiglenes jelleggel, hidegaszfalttal tudják javítani a burkolatot a legszükségesebb helyeken. Mint a Magyar Közúttól megtudtuk, a tartósabb melegaszfaltos javításra a melegaszfaltkeverő telep újbóli működését követően, később kerülhet sor. A munkálatok ideje alatt félpályás útlezárás és kézi forgalomirányítás lesz érvényben.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb