Szegedi Arcok

Eljött a start napja, indul a Budapest-Bamako Rally! Egészen Afrikáig döngeti a terepjárót a szegedi KAM Home Goes 2 Bamako csapata

Január 26-án, azaz ma ismét elrajtol a világ legnagyobb amatőr rallyja, a Budapest Bamako Rally! 2022 után pedig ismét útra kel a szegedi csapat, a KAM Home Goes 2 Bamako Muráti Kamillóékkal. A srácok péntek reggel a Bárkáról indulnak Budapestre, hogy onnan Afrikáig meneteljenek. Sőt, Kamillóék egészen Afrikáig viszik a Szeged365 Family-t, hiszen a felmatricáztuk a rally autót mi is!

Egy életre szóló őrült kaland, teli izgalmakkal és gyönyörű, látványos távoli helyekkel, amelynek a szegedi KAM Home Goes 2 Bamako csapata 2022 után, most már másodjára vág neki. Mint Kamilló korábban elárulta, amikor 2022 novemberében csapattársával, Botyánszki Bencével hazatértek a 20 napos Afrika lélegzetelállító tájaira kalauzoló útról, nem volt kérdés számukra, hogy szeretnék újra átélni ezt az élményt, s szinte rögtön be is neveztek a következő, ma startoló rallyra.

BŐVÜLT A CSAPAT

A csapat idén bővült, Kamilló mellett ismét útra kel Botyánszki Bence, aki, amikor épp nem a fél világot szeli át rally autójukkal, óvó bácsiként dolgozik, illetve idén már velük tart Balogh Attila, aki számára szintén nem ismeretlen a Budapest Bamako Rally. Ő is részt vett a megmérettetésen 2022-ben, segítették is egymást az út során a KAM Home Goes 2 Bamakos srácokkal, jó barátok lettek, s mivel korábbi csapata idén nem indul, nem volt kérdés, hogy csatlakozzon Kamillóékhoz. Sőt, még egy szegedi csapat részt vesz majd a versenyen, Szekeres Attila és Vinczeller Ádám is megméretteti magát, ők viszont a második futamban indulnak, februárban, de most ők is felmennek a rajtra, egészen Budapestig.

AFRIKÁIG REPÍTIK A SZEGED365 FAMILY HÍRÉT

A mai indulást pedig mi is nyomon követjük. Hasonlóan 2022 októberéhez a csapat a Belvárosi híd szegedi oldaláról, a Bárka mellől rajtol, ahol stábunk már kint van! Sőt,

Kamillóék egészen Afrikáig viszik a Szeged365 Family hírét, hiszen a felmatricáztuk a rally autót mi is!

Természetesen rengeteg képpel, élővel és videóval követjük nyomon a srácok utazását, már ma jövünk egy tuti kis összeállítással nektek! Hajrá KAM Home Goes 2 Bamako, szurkolunk nektek!

Addig is, mutatjuk, hogyan készültek fel Kamillóék a nagy útra:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb