Sport

Bajnoki menet, a Global Fitnessben: február 1-től Kis Máté IBO-bajnok edzi a vendégeket, aki a következő címmeccsét is beharangozta

Ismét felrobbantotta a fitness-bombát a szegedi Global Fitness, akik a hétvégén bejelentették, hogy február 1-től az IBO nemzetközi nagyközépsúlyú (és a WBO korábbi) bajnoka, a Szeged Sportolója díjas közönségkedvenc sportoló Kis Máté is a személyi edző csapatukat erősíti. A napokon belül boksz, erőnléti és súlyzós edzéseket is tartó klasszist a Global Fitness zsákokkal is felszerelt aerobic termében csíptük el egy interjúra, amelyben azt is elárulta, hamarosan újabb címmeccsre készül.

NYUGI, EZ MOST NEM A HELYI TYSON-JELÖLTEKNEK SZÓL

“Picit izgulok” – magyarázta az IBO regnáló nemzetközi nagyközépsúlyú (egyben a másik jelentős világszervezet, a WBO korábbi) bajnoka a tőle megszokott szerénységgel, aki arról mesélt a Szeged365 kameráinak, hogy milyen lesz nála egy edzés a Global Fitness-ben:

  • minden tréning egy kiadós bemelegítéssel indul majd,
  • ezt követően jönnek a technikai,
  • kesztyűs,
  • és zsákos gyakorlatok,

sok-sok motivációval és jókedvvel fűszerezve. Mint a civilben rendőr szegedi klasszis magyarázta, a két személyes edzéseire (amelyeken az egyik személy ő, a másik pedig a vendége, magyarán csakis egyetlen emberre koncentrál) főként olyanokat vár, akiknek még új az ökölvívás, viszont őket kortól, nemtől függetlenül.

“Szeretném a sok-sok tapasztalatot, amit az élsport és a Szegedi Tudományegyetem adott, átadni a vendégeimnek”

– magyarázta Máté, majd arról beszélt, hogy a bokszedzések mellett erőnléti és súlyzós személyi edzésekre is várja a szegedieket.

MÉG EGY LAPÁTTAL RÁTESZ AZ IBO BAJNOKA: ÓRIÁSI KIHÍVÁS ELŐTT ÁLL

Ha már beszélgettünk, nem bírtuk ki és rákérdeztünk, hogyan áll matchmaking terén az IBO regnáló nemzetközi bajnoka, a kérdésünkre pedig egy visszafogott, de meglepő válasz érkezett. Mint a 2020-ban Szeged Sportolója díjjal is kitüntetett sportoló elárulta, egy kő kemény címmeccs várhat rá hamarosan, amely egy kategóriával még fentebb lesz, mint a jelenlegi interkontinentális öv.

“Kicsit rébuszokban kell még beszélnem róla, de ha itt az ideje, jövök a konkrétumokkal a Szeged365 olvasói számára”

– magyarázta.

“Még egy lapáttal ráteszünk, hiszek benne, hogy teher alatt nő a pálma” – jelentette ki a február 1-től személyi edzőként is debütáló profi sportember.

A Global Fitness-t a Makkosházi körút 1-ben találod, Mátéhoz pedig a 3630 733 2791 számon tudsz bejelentkezni. Apropó, előtte (vagy közben) egy Global-bérletre is csapj le, az – egyébként meglepően baráti – árlistát ITT találod, a legjobb pedig, hogy egyetlen havibérlettel továbbra is mindhárom termet (fitness, aerobic, spinning) használhatod, korlátlanul.

Korábban írtuk Kis Mátéról:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb