Szegedi Arcok

Már egy bajba jutott csapatot kimenekítettek szorult helyzetükből – túl vannak az európai etapon a világ legnagyobb amatőr rallyján versenyző szegedi Bamako-sok

Az izgalmak fokozódnak: mint megírtuk, 2022 után ismét útra kelt a szegedi csapat, a KAM Home Goes 2 Bamako, a 2024-es Budapest-Bamako Rallyra, vagyis a világ legnagyobb amatőr rallyjára. A három bátor vállalkozószellemű kalandor -Muráti Kamilló, Botyánszki Bence és Balogh Attila-, a pénteki, szegedi indulást követően, két és fél nap alatt teljesítették a verseny európai etapját, vagyis túl vannak már egy 3.500 kilométeres úton, ma pedig már betették a lábukat Afrika partjaira. Az eddigi útról, ami már most sem volt eseménytelen, Muráti Kamilló küldött számunkra élménybeszámolót.

MÁR EGY BAJBA JUTOTT CSAPATOT KIMENEKÍTETTEK SZORULT HELYZETÜKBŐL

Két és fél nap, 3.500 kilométer: a szegedi KAM Home Goes 2 Bamako csapata túl van a Budapest-Bamako Rally európai etapján. Mint Muráti Kamilló csapatkapitány elmesélte, nem volt eseménytelen az útjuknak ez az első szakasza sem, ugyanis egy csapatot már “kimentettek” az olasz autópálya óriási dugójából, és szerelőhöz vontatták őket. “Reméljük, mihamarabb ismét útra tudnak kelni” – írta szerkesztőségünknek Kamilló.

Mint Kamilló elmesélte, hétfő, azaz ma reggel szálltak kompra Gibraltárnál, és még a délelőtt folyamán betették a lábukat Afrika partjaira, pontosan Marokkó jelentős kikötővárosába, Tangerbe érkeztek. Legutóbb a kompról jelentkeztek be a srácok, mutatjuk is, mit mondtak:

https://www.tiktok.com/@the_kamillo/video/7329448473483382049?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7137657733675730438

Kamilló azt is elárulta, az első afrikai rajtpont kedden reggel indul, s ezzel megkezdődik a nagy afrikai futam Atlasz hegységen átívelő szakasza. A csapatkapitány azt is hozzátette, autójuk eddig hibátlanul teljesített.

Természetesen rengeteg képpel, élővel és videóval követjük nyomon a srácok utazását, sőt, a Szeged365 logója is felkerült az autóra, így a hatalmas családunk is Afrikába utazik egy picit! Hajrá KAM Home Goes 2 Bamako, szurkolunk nektek!

ITT NÉZHETED VISSZA A CSAPAT MÉG BUDAPESTI PÓDIUMOS BEMUTATKOZÁSÁT

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb