Smart SzegedVideo365

RENTEREST, az otthonbérlet megálmodója, végre elhozta a luxus lakásokat igen kedvező áron. Kattanj rá Te is!

A RENTEREST csapata álmodott egy nagyot, majd megteremtette az #otthonbérletet. De mi is az otthonbérlet? Vadonatúj generációs albérlet új köntösbe csomagolva, hatalmas rezsi faragással megalkotott kiadó luxus lakásokkal. A geotermikus fűtésrendszerrel használható lakások mellet egy jobb életszínvonalat teremthetnek maguknak a bérlők, mert a rezsidémon nem liheg többé a nyakukba. Olyan bérleménybe költözhetnek újdonsült lakói, aminek előtte még nem volt gazdája. Exkluzív bútorait, szakemberek válogatták, hogy a minőség élvezhetőbbé és otthonosabbá tegye bérlői életét. Lessünk csak be a lakásokba.

A banki várakozásnál, a hitelfelvételnél, a hosszú papír folyamatoknál, mindig meginog az ember, vajon megéri-e?! A RENTEREST azt ígéri, hogy egyetlen szerződéssel megkönnyíti a dolgod, csak megnézed, beleszeretsz, aláírod és költözöl. Kíváncsiak voltunk arra, hogy a karbantartási munkákat önállóan intézzük-e, vagy a segítségünkre lesznek. Természetesen készségesen válaszolt nekünk Papp Szandra, a RENTEREST munkatársa, hogy nem kell aggódnia, idegeskednie a bérlőknek, sem a szerelőkön, sem a munkásokon, mert a teljes karbantartási szerviz csakis az ő feladatuk.

Az albérlet már a múlt, a kopott szobák, a leszakadt szekrényajtók, a pizsamás házmester és a kukucskáló főbérlő egy másik korszaké volt. A RENTEREST teljes stábja arról gondoskodik, hogy egy takarékos költségvetéssel válogathatunk a vonzóbbnál vonzóbb lakások között. Gondoskodnak a nyugalomról, a biztonságról és a kényelemről.

Itt nincs bizonytalanság, meg a szokásos kérdések: hogy „megbízható-e a főbérlő”, „eladja-e kis idő múlva mégis,” vagy egyszerűen csak úgy felemeli az árat, egyik napról a másikra. Miért ne választanánk megbízhatóbb otthont magunknak, családunknak, gyermekünknek, mikor 2024-ben erre már igencsak lehetőségünk van, ecsetelte nekünk Papp Szandra. “Ami teljesen elválaszt bennünket a lakótelepi érzéstől, hogy 0-24-ben őrzött mélygarázs áll a lakók rendelkezésére, tárolók kerékpárnak, elektromos rollereknek. A Cédrus Ligeten belül exkluzív fitness terem teszi lehetővé a mindennapos sportolást, a gyermekmegörzőben pedig a picik nyugodtan játszhatnak, amíg a szülők sportolnak, és amiben még kimagaslunk, hogy a CBA Príma kiváló minőség és pénztárca barát árakat kínál mindenkinek, kiscsaládoktól, egészen a nagycsaládokig. Egyszerűen jobban élhető megoldást kínálunk az otthonbérlettel. A cél, hogy a bérlő otthon érezze magát.” fejezte be mondatát Papp Szandra. 

Természetesen mi is bekukucskáltunk a még kiadó lakásokba sőt, Szandra körbe vezetett bennünket. Egy élmény volt azt érezni, hogy valaki leendő otthonába csöppenünk bele. A pazar minőségű dolgok, mint mozaik darabkák egyenként talán észre sem vennénk őket, de így az összképet látva maga a tökéletesség. Nézd meg az exklúzív lakásokat Te is, és érdeklődj teljes bizalommal. További információkért irány a www.renterest.hu!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb