KikapcsVideo365

Teltházas volt a szerelem akusztikája Szegeden! A DocPiano Band a Napfény Műterem közös szervezésében szeretetbombát robbantott

Örömmel jelentjük nektek, hogy péntek este a DocPiano Band előadása teltházas lett a Napfény Műteremben. A gyorsan lefoglalt asztalok és a közönség lelkes várakozása bizonyítja, hogy Szeged kulturális élete pezseg és virágzik. A szerelemmel teli este tökéletes előszobája volt a Valentin-napi életérzésnek. Igazi szeretetbomba robbant a nézőtérre. A kultúra összeért a kulináris élvezetekkel, szem, száj nem maradt szárazon!

A Szeged365 besurrant és egy interjúra elcsípte a srácokat. Ki nem hagyhattuk volna a DocPiano Band estéjét, Juhász Mátéval és Kovács Andrással, amit egy szóval nem is tudunk jellemezni. Külön világ, felismerhető hangzás, a pop zene újragondolása jazz- és blues-os, swinges környezetben. Interaktív kalandozás a populáris zene világában új, de mégis ismerősnek tetsző hangszerelésben. Hát röviden “csak” ennyi a DocPiano Band zenei stílója. 

A srácok még egy különleges szülinapi köszöntést is vállaltak az egyik vendégnek, akinek fogalma sem volt az egészről. Legújabb videónkban láthatjátok, mennyire meg volt hatódva a hölgy, amikor felcsendült a „Boldog Szülinapot”. Ha már interjú, a DocPiano Band elárulta nekünk, hogy március 8-án valami hatalmas újdonsággal és bejelentéssel érkeznek. Kattints gyorsan a videóra és élvezd Te is az exkluzív pillanatokat az estről.

Ha lemaradtál az estről, akkor sajnos csak a fenti videóból tudsz te is hangulatba kerülni, ugyanis a legújabb DocPiano Band est időpontja március 8., amire már elkeltek a szabad helyek. Ne búslakodj azonban, ugyanis február 22-én még Te is részt vehetsz Borovics Tamás Borkóstoló estjén! 

Foglalj asztalt még most a [email protected] címen vagy telefonon a +36 30 952 6500 számon. Találkozzunk a Napfény Műteremben, ahol a kultúra és a kulináris élvezetek találkoznak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb