Kikapcs

Csokiszökőkút, ecuadori és madagaszkári kakaóbabból készült különlegességek – a Csokifesztivált is meghódítja a REÖK Kézműves cukrászda, mutatjuk, hol találod őket

Természetesen a REÖK Kézműves Cukrászda csapata sem maradhat ki a pénteken startoló csokiőrületből az Árkád Szegedben. Lesz itt minden, a csokiszökőkúttól kezdve, az ecuadori és madagaszkári kakaóbabból készült különlegességeken keresztül, egészen az interaktív manufaktúrában tartott exkluzív bemutatókig. Ha arra jársz, mindenképp csekkold, bár azt az óriásstandot, amivel készülnek, bizony nehéz lesz nem észre venni.

Teljes erővel támadja be az Árkád Szeged csokifesztiválját péntektől a város egyik legnépszerűbb kézműves cukrászdája. Szenzációs finomságokkal készülnek, ennek megfelelően egy grandiózus óriásstanddal települnek ki a rendezvényre, ami az Árkád középső részén, a színpaddal szemben lesz megtalálható. Mondunk pár dolgot, hogy kellőképpen felkészüljenek az ízlelőbimbóid, ezeket biztosan megtalálod majd a REÖK Kézműves Cukrászda standjánál, a teljesség igénye nélkül:

  • bonbonok
  • forró csokik
  • ecuadori és madagaszkári kakaóbabból készült különlegességek
  • csokiszökőkút

Ha nem csak az ínycsiklandó édességeket falnád be, hanem a tudást is, amiből megtudhatod, hogyan készülnek a kis süticsodák, akkor mondunk még valamit: a cukrászda csapata összerak majd egy interaktív manufaktúrát is az említett színpadon, ahol nem más, mint maga Domonkos Noémi, a REÖK cukrászmestere fog bemutatókat tartani, méghozzá minden nap.

A TAVALYI ÉVBEN AZ ÉV PÁLINKÁS BONBONJA VERSENYEN KAPTAK KÜLÖNDÍJAT

A cukrászda tonnaszámra gyűjti már a komolyabbnál-komolyabb szakmai elismeréseket, legutóbb a tavalyi évben, Gyulán részesültek hasonlóban: akkor ugyanis a szegedi cukrászda nyerte az Év Pálinkás Bonbonja verseny különdíját a 23. Gyulai Pálinkafesztiválon. A csapatnak Görgényi Ernő polgármester személyesen gratulált, köztük a REÖK Kézműves Cukrászda mestereinek, Domonkos Noéminek – aki az előadásokat is tartja majd a csokifesztivál alatt – és Novák Ádámnak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb