Szegedi Arcok

“Köszönöm, hogy újra együtt nevethetek a férjemmel”: megható levélben köszönte meg a hódmezővásárhelyi mentősöknek és SBO dolgozóinak egy asszony, hogy megmentették párja életét

“Szeretném hálámat, és köszönetemet kifejezni azon embereknek, akik heroikus küzdelemben segítettek férjem újraélesztésében, aki minden előzmény nélkül összeesett, és megállt a szíve” – kezdte az Országos Mentőszolgálatnak címzett hálás sorait egy hódmezővásárhelyi asszony.

Mint az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán közzétett levélben olvasható, a hódmezővásárhelyi asszony abban a reményben írta meg köszönő levelét, hogy az eljut majd mind azokhoz a személyekhez, egészségügyi dolgozókhoz, akiknek gyors és odaadó segítsége révén ma is átölelheti férjét.

KÖSZÖNÖM, HOGY ÚJRA EGYÜTT NEVETHETEK A FÉRJEMMEL

“Kezdeném a sort a 112-es mentésirányító Angyalával, aki 2024. január 15.-én 19:13 perckor felvette a telefont, és nyugtatott, irányított. Továbbá a hódmezővásárhelyi mentőállomás kiérkező mentőseinek, akik szolgálatban voltak akkor, és nagyon gyorsan kiérkeztek hozzánk. Ők másfél órán keresztül küzdöttek férjem életéért, amíg stabilizálták, és szállítható helyzetbe hozták. Köszönöm a hódmezővásárhelyi SBO akkor ügyeletben lévő orvosának, és az ápoló hölgynek, hogy ott lehettünk férjem ágyánál. Köszönöm a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet Ált. Int. Ter. Részleg minden dolgozójának odaadó munkáját és azt, hogy újra együtt nevethetek a férjemmel” -hangzottak az asszony hálás szavai.

A SZOMSZÉDASSZONY SEGÍTETT AZ ÚJRAÉLESZTÉSBEN, AMÍG KIÉRTEK A MENTŐK

De nem csupán az egészségügyi dolgozók siettek rögtön a bajbajutott család segítségére, mint az asszony írta: “szeretném megköszönni szomszédasszonyomnak, aki egyéves kisfiával jött át, és segített az újraélesztésben, amíg ki nem értek a Mentők. Köszönet lányomnak, aki kisgyermekeit apukára hátrahagyva rohant hozzánk” – fogalmazott a feleség.

“MINDENNAP IMÁDKOZOM ÉRTÜK”

Hozzátette, hatalmas erőfeszítés amit Ők, ezek az emberek véghez visznek nap, mint nap munkájuk során. “Ezt az érzést, amit érzek nem lehet kifejezni semmilyen módon, így csak annyit tudok írni újra és újra, hogy köszönöm és mindennap imádkozom értük” – zárta sorait a hódmezővásárhelyi asszony.

Forrás: Országos Mentőszolgálat FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb