Szegedi Arcok

Nagyon-nagyon örülünk! A szegedi Bamakosok célba értek a világ legnagyobb amatőr rallyján, Sierra Leonéban (videóval és exkluzív fotókkal külön a Szeged365 Family-nek)

Két és fél hét csodálatos tájakkal övezett, de veszélyekkel teli, több, mint 8000 kilométeres út után február 12-én, célba ért a világ legnagyobb amatőr rallyján, a Budapest Bamako Rallyn kalandozó szegedi KAM Home Goes 2 Bamako csapata. Ma befutottak a célkapun Freetown-ban, Sierra Leone fővárosában! A finishez vezető út utolsó perceit Muráti Kamilló és csapata élőben közvetítette, így cikkünkben te is vissza tudod nézni az örömteli pillanatokat.

Mint Kamilló elmondta, 35 fokos melegben araszoltak a cél felé vezető úton Freetown-ban. Mint mesélték, amikor a videót felvették ma délután, már kétórája ültek a kocsisorban, várva, hogy átléphessék a célvonalat. Végül hatalmas örömujjongások közepette begördültek a célba!

Kamilló azt is elmondta, napok óta internet nélkül utaztak, így nem volt lehetőségük felvenni a kapcsolatot az itthoniakkal, most azonban az út utolsó szakaszáról pár fotót is kaptunk:

KAMILLÓ BEJELENTKEZETT ÉS KAPTUNK PÁR EXKLUZÍV KÉPET IS EGYENESEN AFRIKÁBÓL A SZEGED365 FAMILY-NEK

Pont cikkünk írásának pillanataiban sikerült felvennünk a kapcsolatot Muráti Kamilló csapatkapitánnyal. Mint elmondta, nagyon fáradtak, de még ma este vár rájuk egy díjkiosztó. Addig is, mire lesz egy kis idejük élménybeszámolót tartani a srácoknak, kaptunk néhány exkluzív képet, nézzétek meg az alábbiakban:

Gratulálunk srácok! Megint megcsináltátok! Balesetmentes jó utat kívánunk nektek hazafelé!

Fotók és forrás: KAM Home Goes 2 Bamako FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb