Mindenmás

Kezdj új életet INGYEN a Rozsdás Mozgásstúdióban: szakadj ki az irodából és szüntesd meg a hátfájást!

A modern életstílusunk gyakran kihívások elé állít bennünket, különösen azokat, akik egész nap irodai környezetben dolgoznak. Az ülőmunka során a testünk hajlamos “berozsdásodni”, és a mozgás hiánya komoly egészségügyi problémákat okozhat. De most itt van a megoldás Szegeden: a Rozsdás Mozgásstúdió!

A Mozgásstúdió egyedülálló megközelítést kínál a testmozgáshoz, mely nem csupán egy újabb fitneszterem. A Stúdióban található speciális gépek, melyeket egy lelkes amerikai fejlesztett ki, célja nem a fogyás, hanem a teljes testes átmozgatás. Azok számára, akik szeretnének kitörni az ülőmunka által okozott merevségből, a Rozsdás Mozgásstúdió egyedi és hatékony megoldást kínál. A Szeged365 csapata pedig bekukucskált.

A szegediek megint örülhetnek, itt vannak, megérkeztek a gépek, amik terápiás jellegűek, és Amerikában már elterjedt, szeretnénk, ha ti is megismernétek. A Rozsdás Mozgásstúdió azt hangsúlyozza, hogy a gépek használata nem jár intenzív fizikai erőfeszítéssel, így bárki, függetlenül kortól, nemtől és testsúlytól, részt vehet a programokon. Nagy Edit, a Rozsdás Mozgásstúdió egyik lelkes dolgozója elmondta: “Ezek a gépek valóban hihetetlen, hogy mit tudnak. Segítenek azoknak, akik egész nap ülnek, hogy újra élvezhessék a testük mozgását, és megszabaduljanak a berögzült merevségtől.” Mesélte Edit a Szeged365-nek.

A Rozsdás Mozgásstúdió most különleges ajánlattal várja az érdeklődőket: ugyanis az első alkalom mindenkinek INGYENES, abban az esetben, ha telefonon előre bejelentkezel! Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy bárki kipróbálhassa ezeket az egyedülálló gépeket, és tapasztalja meg az átmozgatás előnyeit. Azok számára, akik már eldöntötték, hogy szeretnének egy egészségesebb életmódot, jó hírünk van: a Szeged365 Facebook oldalán 3 db 5 alkalmas bérletet sorsolunk ki! 

Legyünk együtt a mozgásban és hagyjuk magunk mögött a berögzült ülőmunka negatív hatásait a Rozsdás Mozgásstúdióval! Kérj időpontot nyitvatartási időben a +3670/3480888-as telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb