kiemelt

Az utóbbi évek egyik legnagyobb magyar tömegbalesete: halálos áldozata is van az M7-en történt szerencsétlenségnek (fotó) (frissítve)

Súlyos baleset történt ma reggel a M7-es autópályán Velencénél, az autópálya 44-es kilométerszelvényében, több halálos áldozatot is követelt a tömegszerencsétlenség. A helyszínre számos mentő érkezett, sőt még a mentőhelikoptert is riasztották.

TÖBB TUCAT JÁRMŰ ÉRINTETT, NAGYJÁBÓL 15 AUTÓ MENT EGYMÁSBA

A sztráda mindkét oldalán, több helyszínen futottak egymásba gépkocsik. A Balaton felé vezető oldalon, Pázmánd közelében két helyszínen több gépkocsi futott egymásba. A főváros felé vezető oldalon, Pákozd térségében egy több száz méteres szakaszon jó néhány karambol történt. Mindkét irányban több kilométeres a torlódás- írja a Telex.hu

HALÁLOS ÁLDOZAT IS VAN, 4-EN SÚLYOSAN (KÖZTÜK EGY GYERMEK), 14-EN PEDIG KÖNNYEBBEN SÉRÜLTEK

Az autópályát fenntartó vállalat, már arról adott tájékoztatást, hogy halálos baleset történt. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője a Telexnek elmondta, hogy a helyszínre számos mentőegység, köztük mentőhelikopter is érkezett, a sérültek ellátása még most is tart. A tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Daruval szabadítottak ki egy kamion alá szorult autót- közölte az MTI.

A SŰRŰ KÖD OKOZHATTA A TÖMEGBALESETET

Az Útinform arról írt, hogy a Velencei tó térségében sokfelé rosszak a látási viszonyok, a belátható útszakasz hossza helyenként 100 méter alá is csökkenhetett.

FRISSÍTVE: MEGSZŰNT A FORGALOMKORLÁTOZÁS, BEFEJEZTÉK A MENTÉST ÉS A HELYSZÍNELÉST

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb