Kikapcs

Girlpower, sportos és szegedi verzióban: nőnapkor minden csodás szegedi hölgy számára ingyenes lesz a belépés a város legnagyobb edzőtermébe, a Global Fitnessbe

Őszintén nem tudjuk azt mondani, hogy a Makkosházi körúton található óriási edzőterem, a Global Fitness nem rukkol elő hétről-hétre valami fenomenális dologgal. Tavaly októberben elképesztően felturbózták az alapból is gigantikus edzőtermüket, kialakítottak egy full extrás spinning- és aerboic helyiséget is a konditerem mellé. Rendesen fel is avatták, ugyanis nem sokkal később egy fantasztikus Aerobic-fesztivál keretein belül Katus Attila és Rubint Rebeka érkezett hozzájuk, akik közösen mozgatták meg a szegedieket. Visszább most sem vesznek, ezért idén nőnapkor a csodálatos szegedi hölgyeknek kedveznek.

Hatalmas dobással készül az idei nőnapra a Makkosházi körúton található Global Fitness, ugyanis március 8-ra meghirdették az úgynevezett Fit Woman Day-t. A dolog lényege annyi, hogy az említett napon minden csodás szegedi hölgyemény számára ingyenes lesz a belépés a Global Fitnessbe, legyen szó a konditeremről, spinning vagy aerobic teremről, csoportos óráról vagy súlyzós edzésről. Az esemény kapcsán a terem szakmai vezetőjét, Neu Lászlót is elkaptuk egy-két szóra.

SZEGED A SPORTOS HÖLGYEK OTTHONA

,,Büszkék vagyunk rá, hogy Szeged a sportos hölgyek otthona! Sok-sok fantasztikus női sportolót adott a városunk a világnak, Janics Natasától kezdve az olimpiai bajnok Kárász Annán át a nemrég nálunk spinningelő Olasz Annáig rengetegen bizonyították már, hogy a SZEGEDI NŐK amellett, hogy…

  • gyönyörűek,
  • okosak,
  • és kedvesek,

    …bizony rendkívül SPORTOSAK is!

A Global Fitness szakmai vezetője hozzátette: ,,Úgy érezzük, hogy Szeged leglátogatottabb, legnagyobb fitness-komplexumaként kötelességünk jó példát mutatni és minél több lánnyal, hölggyel, asszonnyal megszerettetni a mozgás világát. Március 8-án, a Nemzetközi Nőnapon mindhárom termünk ajtaját díjmentesen tárjuk ki előttetek, így aztán egy napon át a kondi -, az aerobic – és a szupermodern SPIVI rendszerrel az országban egyedül nálunk felszerelt spinning termünket is INGYENESEN használhatjátok!

Szegedi lányok, hölgyek, ez a Ti napotok lesz: GLOBAL FITNESS, Fit Woman Day 2024, március 8!

  • GLOBAL Fitness™ – Szeged, Makkosházi krt. 1
  • Bejelentkezés: +36 20 262 8141 vagy az Optime-on!
  • Nyitva: hétfőtől vasárnapig 5:30-23:00
  • www.szegedfitness.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb