Szegedi Arcok

“A szemetet ne ide! Inkább édesanyád háza elé rakd le!” – Tápén kicsit megelégelte valaki, hogy hulladéklerakónak nézik a környéket

Mindig is gond volt a szemeteléssel Szegeden. Sokszor írtunk már arról, hogy itt-ott felbukkannak szeméthegyek a városunkban. Volt, hogy több napig szemétben úszott az egyik buszmegálló a városban, de a Novotel-felhajtónál a rakparton is akadt kritikus időszak, amikor mindent elborított a hulladék. Most nagyon úgy fest, Tápén valaki megelégelte, hogy szemétlerakónak nézik a környéket, és egy egész leleményes táblát helyezett ki.

Igazán érdekes fotót kaptunk ma Péter olvasónktól. A borítóképünkként is használt fotó szerint valaki tényleg besokallt attól, hogy folyamatosan szemetet pakolnak le a környéken. A táblán az áll, hogy “A szemetet ne ide! Inkább édesanyád háza elé rakd le!” Nos, kétség kívül nem megszokott formája ez a figyelemfelhívásnak, de irtó kíváncsiak vagyunk arra, hogy használ-e.

Sőt, ha már a tábláknál tartunk! Egy lajhár is megjelent a héten Szegeden:

Azt pedig pont januárban írtuk meg, hogy több napig szemétben úszott az egyik buszmegálló a városban…

…tavaly pedig a Novotelnél akadtak gondok:

De írtunk már arról is, hogy szürreális állapotok uralkodtak az épülő fogklinika mellett, ide babakocsival hordták a szemetet.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb