Szegedi Arcok

Ismét bebizonyosodott, hogy a szegedi sportolóknak mekkora szíve van: a Zue.hu Szegedi VE játékosai segítettek a Magyar Református Szeretetszolgálat jótékonysági ételosztásában

Péntek délután Szegeden, a Kálvin téri református templom mögötti parkolóban 150 adag marhagulyást osztott ki a Magyar Református Szeretetszolgálat a Zue.hu Szegedi VE játékosaival közösen, akik nemcsak önkéntes szolgálattal, hanem a hús alapanyag felajánlásával is támogatták a mai segítségnyújtást, számolt be a jótékonysági eseményről közösségi oldalán a szervezet.

Mint írták, március végéig tart Felebarát programjuk, melynek keretében országszerte több településen szerveznek melegételosztásokat, így segítve a nehéz anyagi helyzetben lévő rászorulókat és az utcákon élő hajléktalan embereket.

Az akció keretében ma délután Szegeden 150 adag marhagulyást osztottak ki a Zue.hu Szegedi VE játékosaival közösen. Hozzátették, a Szegeden kiosztott 150 adag mellett további 50 adaggal a hódmezővásárhelyi Badalik Bertalan Szociális Szolgáltató Hajléktalanokat Ellátó Egyesített Intézmény működését is támogatták.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotók: Magyar Református Szeretetszolgálat FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb