KikapcsVideo365

Izzott a hangulat a Hungiban! Loving Armsra és Gabrora csapatta Szeged a hétvégén

Ha szombat, akkor buli. Ha buli, akkor Hungi! Szombat este Szeged egyik legforróbb klubjában csapatták a fiatalok. A hangulatot a Rádió1 gyakori vendége, a Loving Arms garantálta, és a város legdögösebb csajai és pasijai lendülettel vették be a táncparkettet. Egy igazi Szexi Szombat, ahol a zene és a vidám társaság egyesült a szórakozás jegyében!

A Hungi klubban szinte minden nap buliznak, és ez a szombat sem maradhatott ki a sorból. Loving Arms és Gabro egyszerűen kirobbantotta a szegediek vadabb oldalát, így mindenki teljesen belevetette magát az éjszakába. Ha esetleg lemaradtál erről a szombati őrületről, ne aggódj, mert most megosztjuk veled a legfrissebb, forró pillanatokat a buliról:

Rémlik-e még az emlék, amikor Gálosi Gyulával összeültünk egy exkluzív interjú erejéig? Az úton olyan titkos helyekre kalauzolt minket, ahova eddig alig jutott be valaki. Megismerhettük a régi Kass Szálló lelkét, ami most a Hungi Vigadóban folytatja tündöklését. Ha kíváncsian a kulisszák mögé akarsz belesni, és szeretnéd megismerni a helyek titkait, akkor ne hagyd ki ezt az izgalmas kalandot! Tekintsd meg a részleteket itt:

Tudtad, hogy a Műemléki védettségű épületben kulturális műhely működik? Igaz, hogy a legtöbben, mint szórakozóhely ismerik, de forgattak itt már klipet is, amit egy év alatt több, mint 1 milliószor néztek meg.

Na, térjünk vissza a bulizáshoz! Ha esetleg lemaradtál a múlt szombati őrületről, semmi gond! Most egy kicsit begerjesztünk: a Facebook oldalunkon három páros jegyet sorsolunk ki a most szombati Hungi bulira. És itt van egy kis titok: ez az este kifejezetten ütősnek ígérkezik! Szóval ne szégyenlősködj, játssz bátran!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb