Szegedi ArcokVideo365

Indul a Szeged365-ös nőnapi virágkommandó: fejest ugrottunk Mesi Virágoskertjébe, sőt, még az üvegbe zárt Violát is megpróbáltuk kiszabadítani (videóval)

Nincs fantasztikusabb, gyönyörűbb és szeretnivalóbb társaság a SZEGEDI NŐKnél (mielőtt még bárki elkezdené a haját tépni, szólunk, szándékosan írtuk csupa nagy betűvel), pénteken pedig érkezik a Nemzetközi Nőnap. Mit tesz ilyenkor egy magára valamit is adó szegedi férfiember? Bepánikol és elkezd össze vissza rohangálni, hogy a végén egy drága és közepes(ke) kinézetű csokorral állítson a hercegnője elé. Az utóbbitól szeretnénk megkímélni, egy egészen parádés kínálattal, természetesen a Makkosházi körútról.

Deák Mesit már nem kell bemutatni a Szeged365 olvasóinak, sőt, lassan már senkinek az ország virágosabbik felén: a réges-rég (egy messzi-messzi galaxisban) még a Mars téri piacon virágot áruló lánnyal kétszer egymás után is nagyot fordult a világ, először a szegediek szívébe lopta be magát Mesi Virágoskertjével, pár hónappal ezelőtt pedig országos szinten is roppant népszerű lett, ha nem lenne elcsépelt a kifejezés, azt mondanánk (íránk) rá, hogy virág-influenszer lett belőle. Az utóbbi kapcsán érdemes egy pillantást vetni a Facebook oldalára vagy TikTok csatornájára, egészen eszelős nézettségekkel pörögnek a kertészetben napi 5-6 alkalommal is felvett Mesi-videók.

Visszatérve a Nemzetközi Nőnapra, elugrottunk megsasolni Mesi kínálatát, egyben segítő kezet nyújtani a szegedi férfiemböröknek, felkutatva a 10-15 ezer szál virágból álló, grandiózus felhozatal legkülönlegesebb, legszínesebb vagy éppen leggazdaságosabb ajánlatait.

Röviden,

  • a kínálat eszelős, bődületes, színpompás,
  • Mesi csúcsformában,
  • a Nemzetközi Nőnap pedig jön felénk, mint a tehervonat.

Bővebben katt a videóra, ezt látnod kell, ha virágot keresel (vagy ugyanezt szeretnél kapni a kedvenc férjedtől, barátodtól, titkos szeretődtől):

Nőnapi virágvásárra fel, már csak azért is, mert Mesi Virágoskertjében még a parkolással sem kell vesződnöd: rögtön, az üzlet előtt tágas megállási lehetőség vár.

  • Mesi Virágoskertje
  • Szeged, Makkosházi körút 11.
  • Telefon: +36 (30) 149 3225
  • Nyitva: 08:00-18:00

P.S.: Mesi szereti a csokit, ha szeretnéd meglepni Nőnapra, vigyél neki!

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb