Közélet

Eldőlt, hol mond beszédet Orbán Viktor március 15-én

Eldőlt, hol mond beszédet Orbán Viktor március 15-én. A hírt a miniszterelnök jelentette be közösségi oldalán szerda kora este, írta az Index.

Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán jelentette be, hogy március 15-én a Nemzeti Múzeumnál tart beszédet.

TAVALY PETŐFI KISKŐRÖSI SZÜLŐHÁZÁNÁL MONDOTT BESZÉDET

Tavaly Petőfi Sándor kiskőrösi szülőházánál mondott ünnepi beszédet Orbán Viktor, ahol beszédében többek között a költőt méltatta.  „Ha egy idegen rátekint a kétszáz éve született Petőfi Sándor életére, aligha hiszi el, amit lát. Születik a fővárostól több napi járóföldre eső kisvárosban, születésekor olyan gyenge, hogy spirituszban fürdetik. Megmarad. Lesz belőle vándorszínész, csepűrágó. Majd az ország ünnepelt költőjévé emelkedik, öt év alatt ezer verset ír, nemzetközi hírnevet teremt. Kirobbant egy forradalmat, amely elhozza hazájának a szabadságot. Katonának áll a függetlenségi háborúban. 26 évesen a megszálló csapatok fegyverétől elesik. Beteljesedik rajta saját versbe szedett kívánsága, nem ágyban párnák közt, hanem a szabadság harcmezején éri a halál” – mondta a tavalyi március 15-ei ünnepségen Orbán Viktor.

AZ ALKALOMBÓL NARANCSOS ORBÁN-PIZZÁVAL KÉSZÜLT TAVALY AZ EGYIK KISKŐRÖSI ÉTTEREM

Tavaly a miniszterelnök március 15-i fellépésének alkalmából exkluzív pizza-különlegességgel készült egy helyi étterem, melyről a 24-től kezdve a Magyar Narancson át a Telexig szinte minden országos platform beszámolt, sőt, az utóbbi még le is tesztelte. Cikkünkben felidézheted, milyen volt a pizza fogadtatása.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb