Mindenmás

Napi pakk: borongós időnk lesz ma Szegeden, isten éltessen Benneteket Nőnap alkalmából gyönyörű, szegedi Hölgyek!

Borongós péntek reggelre ébredhettünk ma, ám, ha a nap nem is, a gyönyörű, szegedi Nők biztosan beragyogják napunkat, hiszen ma Őket ünnepeljük, a Nemzetközi Nőnap alkalmából. Szegeden számos nőnapi program is vár ránk, mutatjuk máris őket Napi pakkunkban, minden hasznos infóval együtt!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Zoltán, Beáta, János, Apollónia és Filemon nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a Nemzetközi Nőnap.
  • 103 éve született Romhányi József, “a rímhányó” író, költő, műfordító (Mézga Család), érdemes művész.
  • 41 éve az IBM kiadta a PC DOS 2.0-s verzióját.
  • 89 éve hunyt el a Hachiko nevű akita kutya, aki hűségéről lett híres, mert 9 évig várt gazdájára egy vasútállomáson.
  • 48 éve született Freddie Prinz Jr. amerikai színész (Tudom, mit tettél tavaly nyáron, A csaj nem jár egyedül).

BORONGÓS, HŰVÖS NAPUNK LESZ MA SZEGEDEN

Pénteken eleinte még felhős, ködös időre kell számítani, majd napközben délnyugat felől elkezd felszakadozni a felhőzet, ami egyre inkább gomolyossá válik. Délután már hosszabb-rövidebb időszakokra kisüt a nap Szegeden is. A délkeletire forduló szél legfeljebb néhol élénkül fel. Kora reggel 5 fokot mérhetünk, majd napközben 9 fok körül alakul a hőmérséklet.

MA A SZEGEDI HÖLGYEK INGYEN MEHETNEK BE A GLOBAL FITNESSBE

Hatalmas nőnapi kavalkád van készülőben a város legnagyobb edzőtermében, a Global Fitness péntekre, a nemzetközi nőnapra hirdette meg az első Fit Woman Day-t. Az esemény keretében minden csodás és sportos szegedi hölgyemény ingyen léphet be a Makkosházi körúton található gym-szentélybe, legyen szó a konditeremről, vagy éppen a csoportos órák helyéül szolgáló (egyébként vadonatúj) aerobic és spinning termükről. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel már most megtoldották a programot egy extra spinning órával.

NŐNAPI MULATÓ LESZ A VÁROSI SPORTCSARNOKBAN

Március 8-a nőként, a tavasz egyik legcsodálatosabb napja, hiszen ha beismerjük, ha nem azért mindannyiunknak jólesik az erősebbik nem figyelmessége, nyilvánuljon meg az bármilyen apróságban: egy szelet csokiban, egy szál virágban, vagy egy kedves szóban, mindenképp fel tudja vidítani a lelket. Ennél csak egy őrült nőnapi mulatós buli szólhat nagyobbat, amikor teljesen elengedhetjük magunkat, átadva az önfeledt szórakozásnak egész lényünket, miközben együtt harsogjuk a már jól ismert bulis slágereket. Nos, Hölgyeim, van egy jó hírünk: Szegeden biztosan részünk lehet ebben a fantasztikus élményben, ugyanis március 8-án, a Városi Sportcsarnokban elstartol a Nőnapi Buli Mulató. Arról, mire is számíthatunk ezen az esten Erdős Lászlóval, a produkció főszervezőjével és Kökényessy Kata, szervezővel beszélgettünk.

NŐNAPI FULLANYUUUU EST A HUNGIBAN

Szeged egyik legnépszerűbb influencere, nem csak írásaival támogatja a nőket nap, mint nap, hanem erőteljes szavaival is igyekszik a nők önbecsülését minél magasabbra emelni. Az önismeret fontosságára hívja fel a figyelmet, a boldogság rendíthetetlen keresése helyett. A mostani különleges nőnapi előadáson, ami ráadásul az egyéves jubileumi-est is, fergeteges meglepetéssel is készül.

NŐNAP ALKALMÁBÓL DOCPIANO BAND A NAPFÉNY MŰTEREMBEN

A Docpiano Band és a Napfény Műterem közös szervezésében, a hagyomány teremtő sorozat 4. állomásaként megrendezésre kerülő vacsorás – zenés koncert est extra nőnapi meglepetésként a hölgyeknek.

EZER SZÁL TULIPÁNNAL KÖSZÖNTIK A SZEGEDI NŐKET A ROTARYSOK

Pénteken lesz a nemzetközi nőnap, ezért tulipánnal köszöntik a nőket a Szent-Györgyi Albert Rotary Club Szeged Zoltán tagjai – tájékoztatta szerkesztőségünket Elekes Zoltán, elnök.

JÓTÉKONYSÁGI HORGOLÁSSAL KÉSZÜL NŐNAP ALKALMÁBÓL A SOMOGYI-KÖNYVTÁR

2024. 03. 08-án, pénteken 15 és 18 óra között Jótékonysági horgolásra és workshopra várja az érdeklődőket a SisterHook csapata. A program résztvevői mályvavirágot horgolhatnak a szervezők útmutatása alapján. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

IDEI CSÚCSÁRA EMELKEDIK A BENZIN ÁRA

A nagykereskedelmi árak tekintetében a benzin ár bruttó 2 forinttal emelkedik, míg várhatóan a gázolajért bruttó 5 forinttal kell majd kevesebbet fizetnünk – írja a holtankoljak.hu.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb