Szegedi ArcokVideo365

Nőnap 2024: „A férfiak erejét a nők, a múzsák kormányozzák a szépre és a jóra” – így hangzik Dr. Rokszin Richárd, a Legszegedibb Gyógyító ünnepi köszöntője

„A férfiak erejét a nők, a múzsák kormányozzák a szépre és a jóra” – Dr. Rokszin Richárd, a 2023-as év Legszegedibb Gyógyítója, szegedi transzplantációs sebész egy Kőszegi Imre idézettel kedveskedett Nektek, gyönyörű szegedi Nők, ezen a különleges napon, Nemzetközi Nőnap alkalmából.

Ma van màrcius 8-a, Nemzetközi Nőnap. Ezen a jeles napon pedig a 2023-as Legszegedibbb Szegediek ünnepi köszöntéseit hoztuk el Nektek! Csatai Gergő, a Legszegedibb Művész kedves szavait követően Dr. Rokszin Richárd, a 2023-as év Legszegedibb Gyógyítója üzent Nektek. Íme, már mutatjuk is:

@szeged365

Nőnap 2024: „A férfiak erejét a nők, a múzsák kormányozzák a szépre és a jóra” – így hangzik Dr. Rokszin Richárd, a Legszegedibb Gyógyító ünnepi köszöntője

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

DR. ROKSZIN RICHÁRD FEBRUÁRBAN HÁROM MILLIÓT NYERT A SZERENCSEKERÉKBEN

Februárban a 2023-as év Legszegedibb Gyógyítója, azaz Dr. Rokszin Richárd mérettette meg magát a szintén szegedi származású Kasza Tibi vezetésével forgatott Szerencsekerékben. A szegedi transzplantációs orvos az egyik civil játékos volt, míg a sztárvendég Xantus Barbara. Rokszin Richárd bár nehézkesen kezdte a játékot, végül mindent vitt: 3.005.000 millió forintot kaszált a Szerencsekerékben. A Legszegedibb Gyógyítót a bravúros győzelem után el is csíptük egy élménybeszámolóra.

CSATAI GERGŐ NŐNAPI KÖSZÖNTŐJÉT ITT TUDOD VISSZANÉZNI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb