Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: FullAnyuuuu a Hungiban, nőnap a könyvtárban és Magic Mike Show Szegeden

Juhhú, itt a hétvége! Az idő kicsit szomorkás, de majd a rengeteg program jobb kedvre derít bennünket! Lesz minden, természetesen a nőkkel a főszerepben! Mutatjuk a hétvége legígéretesebb programjait, meghoztuk a Kikapcsot!

NŐNAPI PROGRAMOK A SOMOGYI-KÖNYVTÁRBAN

„Minden nő számít, minden élet számít” – ezzel a mottóval rendezi meg a Somogyi-könyvtár és a Mályvavirág Alapítvány az elmúlt évek nagy sikerére való tekintettel 2024-ben is nőnapi programját. Ma 15 és 18 óra között Jótékonysági horgolásra és workshopra várja az érdeklődőket a SisterHook csapata. A program résztvevői mályvavirágot horgolhatnak a szervezők útmutatása alapján. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

FULANYUUUU EST A HUNGIBAN

Szeged egyik legnépszerűbb influencere, nem csak írásaival támogatja a nőket nap, mint nap, hanem erőteljes szavaival is igyekszik a nők önbecsülését minél magasabbra emelni. Az önismeret fontosságára hívja fel a figyelmet, a boldogság rendíthetetlen keresése helyett. A mostani különleges nőnapi előadáson, ami ráadásul az egyéves jubileumi-est is, fergeteges meglepetéssel is készül is ma este. 

VASÁRNAPI MECCS, A HÖLGYEKNEK INGYEN

Ingyenes lesz a belépés a nőknek a Kozármisleny elleni rangadóra – jelentette be a kedves hírt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. Mint kiemelték, vasárnap 17 órakor fontos rangadó vár a csapatra a Kozármisleny ellen a Szent Gellért Fórumban, a nemzetközi nőnap alkalmából pedig a hölgy szurkolók ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést.

DOCPIANO A NAPFÉNY MŰTEREMBEN

A Docpiano Band és a Napfény Műterem közös szervezésében, a hagyomány teremtő sorozat 4. állomásaként vacsorás – zenés koncertet szerveznek, extra nőnapi meglepetésként a hölgyeknek. Az eseménysorozat célja egy olyan közösség megteremtése, ahol Kedves Vendégeink rendszeresen találkozhatnak és eltölthetnek egész estés programokat, valamint a kulináris élvezetek mellett a Docpiano Band elvarázsol mindenkit a nagy világ zenei sokszínűségében.

KIÁLLÍTÁS A MÚZEUMBAN

A haj és az arcszőrzet kerül a középpontba a Móra Ferenc Múzeum új kiállításán. A jólfésültség története című tárlaton a látogatók megismerkedhetnek a fodrászok, borbélyok fortélyaival, a fodrászszalonok kialakulásával, a frizurák változásának érdekességeivel. Sőt: egy retro hajszárító búra alá is beülhetnek majd az érdeklődők. A kiállítást már látogatható.

PEZSGŐ ÉJSZAKAI ÉLET

Készülnek a klubok, nem maradunk éjszakai partik nélkül ezen a hétvégén sem. Mutatjuk a hétvégi repertoárt!

HUNGI

  • pénteken , mint fent is írtuk, Fullanyuuuu est lesz, majd NekTECH parti lesz, nőnapi extrákkal,
  • szombaton pedig a borászoké lesz a főszerep.

Helyszín: Hungi, Stefánia 8., Szeged.

RETRO KLUB

  • a Retro Klub is a hölgyeknek kedvez ma este, MAGIC MIKE SHOW lesz nőnap alkalmából,
  • szombaton pedig jön a Csajok a csúcson buli.

Helyszín: Retro Klub (Széchenyi tér 3, 6720).

JATE KLUB

  • pénteken Saya Noé lép fel Szeged belvárosában, majd őt követi a JATE E:Volution parti, 
  • szombaton pedig BB Tour lesz.

Helyszín: JATE Klub, Szeged, Dugonics tér 13.

A HÁROM TESTŐR: MILADY A BELVÁROSI MOZIBAN

Izgalmas filmet tűzött a vászonra a Belvárosi Mozi, már látható a A három testőr: Milady. Így írnak a filmről: Constance Bonacieux-t D’Artagnan szeme láttára rabolják el; hogy megmentse szíve hölgyét, az ifjú testőr kénytelen szövetkezni a titokzatos Milady de Winterrel. Amikor kitör a háború, Athos, Porthos és Aramis már a front felé tart. S közben egy szörnyű titok a múltból az összes régi szövetséget próbára teszi.

ÚJRA BAJOS CSAJOK

Imádtuk a régi Bajos csajokat, irtó kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lett az új. Tina Fey faramucian humoros agyából, egy új csavarral megspékelve itt a modern klasszikus, a Bajos csajok. Az új lányt, Cady Heront befogadja a tápláléklánc tetején lévő elit csapat, a menő csajok bandája, a „plasztikok”, vagyis az ármánykodó méhkirálynő, Regina George, és két alattvalója, Gretchen és Karen. Ám amikor Cady elköveti azt a gigantikus baklövést, hogy belezúg Regina expasijába, Aaron Samuelsbe, pillanatok alatt ő lesz a középpont Regina célkeresztjében. Cady megpróbálja legyőzni a csapat csúcsragadozóját számkivetett barátaival, Janisszel és Damiennel, és azt is meg kell tanulnia, hogyan maradjon hű saját magához, miközben próbál eligazodni a világ legveszélyesebb dzsungelében: a gimiben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb