Kikapcs

Borfeszt before, március végén Szegeden: érkezik a vinoSZFÉRA sétáló borkóstoló 2.0, ahol a belépőjegy áráért annyit kóstolsz, amennyit csak akarsz

Március végén ismét érkezik a vinoSZFÉRA sétáló borkóstoló a József Attila Tanulmányi és Információs Központba, vagy ahogy tízből kilenc szegedi ismeri, a TIK épületébe. A rendezvény tavaly is óriásit ment, ezért a szervező Ezerjó Borszaküzlet most újra elhozza ezt a felejthetetlen kulturális eseményt a városba, csak ezúttal még több kiállítóval, sőt, még külföldi borkülönlegességgel is készülnek. A bormustra kapcsán a szervező Ezerjó Borszaküzlet tulajdonosával, Eperjesi Péterrel beszélgettünk.

Nagyjából 50 borászat, körülbelül 150-200 különböző nedű Szegeden, hát mi ez, ha nem a mennyország? Ráadásul március 24-én ezek közül annyit kóstolsz meg, amennyit csak szeretnél, ehhez pedig mindössze annyi dolgod van, hogy jegyet vásárolsz a vinoSZFÉRA sétáló borkóstoló második felvonására.

TÖBB KIÁLLÍTÓ, KÜLFÖLDI BOROK ÉS FERGETEGES HANGULAT

A már tavaly is nagy sikerű esemény kapcsán Eperjesi Péterrel, a szervező Ezerjó Borszaküzlet tulajdonosával beszélgettünk, aki elmondta, hogy idén még több kiállító érkezik a vinoSZFÉRA borkóstolóra, tehát nagyjából annyian lesznek, mint a legelső szegedi Bortéren. A különbség az, hogy utóbbit nem egy zárt térben rendezték meg, az Ezerjó Borszaküzlet rendezvényét viszont igen, így némileg nehezebb dolguk van a kiállítók maximalizálásának tekintetében. Természetesen nem (csak) a borról fog szólni a rendezvény, ugyanis lesznek még fantasztikus cider és gourmet gyümölcslevek, szörpök és pürék, valamint kávékülönlegességek is, na meg egészen pazar hangulat is. A klasszikus fesztiválokkal ellentétben a március 24-ei eseményen forradalmian új módszerben zajlik majd a borkóstolás: a belépőért cserébe egy poharat kapnak a vendégek, ezután pedig annyi bort próbálnak ki, amennyit csak szeretnének. Minden más fontos infót már maga Eperjesi Péter, a szervező Ezerjó Borszaküzlet tulajdonosa mond el nektek:

A március 24-i bormustrára érdemes minél hamarabb beszerezni a jegyeket, ugyanis Péter figyelmeztetett bennünket, hogy rohamtempóban fogynak. A jegyeket IDE KATTINTVA, vagy az Ezerjó Borszaküzletben vásárolhatod meg, amit itt találsz:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb