Mindenmás

Napi pakk: felhős idő, 14 fok, olcsóbb benzin a szegedi kutakon és félpályás útlezárás az algyői Tisza-hídon

Folytatódik a rövid hét Szegeden! Sajnos még ma is velünk maradnak a felhők, csapadékra azonban szerencsére nagyon kis esély van városunkban! Érdemes lehet rászámolni a menetidőt, ha Algyőről jössz, vagy oda mész, mert félpályás útlezárás és kézi forgalomirányítás mellett fog haladni a forgalom! Főzd le a kávét, meghoztuk mellé a napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS A P. MOBIL

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Krisztián, Ajtony, Arabella, Ida, Lándor, Patrícia, Salamon, Salvador és Zoltán nevű Szeged365 olvasónak! Érdekességek:

  • 77 éve született Tunyogi Péter, a P. Mobil egykori énekese és a Tunyogi Rock Band frontembere,
  • 74 éve született Joe Bugner magyar-angol-ausztrál ökölvívó, színész is, aki bokszolt Muhammad Alival. A legendás bunyós – aki több Bud Spencer filmben is játszott – Szőregen született, 1956-ban édesanyjával gyalog menekültek át a magyar-jogoszláv határon, ezt követően egy osztrák menekülttáborban, majd Angliában kötöttek ki, Bugner végül Cambridge mellett nőtt fel. Óriási karriert futott be, pont tavaly volt az 50. évfordulója annak, hogy megmérkőzött Muhammad Alival.
  • 56 éve született Malek Andrea, többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas színésznő, énekesnő,
  • 41 éve pedig Tompos Kátya, Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő.

A SZERDA LEMÁSOLTA A KEDDET, LEGALÁBBIS IDŐJÁRÁS TÉREN

Szerdán a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett kialakulhatnak futó záporok. Az előrejelzések szerint ennek ellenére csapadékra kevés esély van Szegeden. Többfelé élénk, helyenként erős, néhol viharos északnyugati szél várható. Hajnalban 2-8, napközben pedig 9-15 fokra van kilátás Szegeden.

BURKOLATJAVÍTÁS AZ ALGYŐI TISZA-HÍDON

2024. március 13-án, szerdán a tervek szerint burkolatjavítási munkálatokat fog végezni a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az algyői Tisza-hídon. Mint a vállalattól megtudtuk, ha megfelelőek lesznek az időjárási viszonyok, akkor várhatóan 8:30 és 12 óra között dolgoznak majd.

CSÖKKEN A BENZIN ÁRA A SZEGEDI KUTAKON

Kisebb korrekciókat tapasztalhatunk az üzemanyagárak tekintetében a héten, írta meg a Holtankoljak.hu. Ennek megfelelően a benzin ára csökkenő tendenciát mutat majd, míg a gázolaj ára várhatóan nem változik a hét közepétől.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb