Kikapcs

Borulsz, miközben fenomenális fogásokat szolgálnak fel: Stand Up Comedy vacsoraest lesz a Vanilla Bistroban, a Dumaszínház népszerű arcával

Van egy pár olyan dolog az életben, ami külön-külön is nagyszerű, de ha vegyítjük őket akkor az egész sokkal jobb. Ebbe beletartoznak az ízletes ételek, a fergeteges borkülönlegességek és természetesen a jó hangulat, a nevetés is. Mivel ezek a dolgok magukban is nagyszerűek, a szegedi Vanilla Bistro mindezt együtt hozza el a szegedieknek: comedy vacsoraestet rendeznek a Dumaszínház egyik népszerű arcával, aki egyébként már novemberben is járt náluk egy nagy sikerű előadáson.

Március 23-án egy újabb izgalmas comedy vacsoraest érkezik a szegedi Vanilla Bistroba, a Dumaszínház egyik népszerű arca, Török Ádám érkezik majd a városba. Az étterem csapata gondoskodik az ízletes menüsorrol és a fantasztikus borokról is, a humorista pedig a hangulat bebiztosításáért lesz felelős. Novemberben már volt egy hasonló ilyen esemény, aminek borzasztóan nagy sikere volt, ezért alig több, mint 10 nap múlva ismét megrendezik. Pár dolog biztos: has nem marad üresen, ahogy torok és szem sem szárazon.

PÖPEC MENÜSORRAL KÉSZÜL AZ ESEMÉNYRE A VANILLA BISTRO CSAPATA

Egy ilyen rendezmény mellé természetesen egy minden igényt kielégítő menüsor dukál, a Vanilla Bistros srácok pedig nem is bízták a véletlenre a dolgot, össze is állítottak rögtön egy öt fogásos vacsoramenüt a vendégeknek, négy minőségi borkülönlegességgel, no meg némi meglepetéssel, mondjuk is, hogy pontosan mivel készülnek. Az előételek előtt fogyasztandó, falatnyi kis kezdőétel, az úgynevezett ,,Amouse bouche” nem lesz más, mint egy kis kenyérlángos tejfölkaviárral, némi elmaradhatatlan magyaros szíverősítővel, azaz pálinkával majd:

ELŐÉTEL

  • “Hortobágyi” tekercs, paprikás mártás, tejföl
  • Bor: Vylyan Kakas rose

Apropó, miközben éppen összefut a nyál a szánkban, amíg leírjuk ezt a zseniális menüsort, megfeledkeztünk róla, hogy a Vanilla Bistroban bizony külön férfi és női főétellel készülnek a vendégeknek:

NŐI FŐÉTEL

  • Supreme kijevi csirkemell, burgonya fondant, jus
  • Bor: Benedek Epreskert Chardonnay 2023

FÉRFI FŐÉTEL

  • Budapest bélszín, habos burgonyapüré
  • Bor: Kiss Gábor Cabernet sauvignon 2021

DESSZERT

  • Somlói galuska
  • Bor: Villa Gyetvai Cabernet Franc

A jegyekre minél hamarabb lecsapni ér, ugyanis ahogyan említettük, a tavaly novemberi esemény is óriásit ment Török Ádámmal, így a március 23-ai rendezvényre is gyorsan fogynak a helyek. A jegyeket elővételben megvásárolhatod a Vanilla Bistroban, amit itt találtsz:

Vanilla Bistro Szeged

Szeged, Oroszlán utca 1

Elérhetőség:
06 (30) 132 0013

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb