Mindenmás

“Szedd magad akció?” – hónapok óta csúfoskodnak a szétlopkodott kerékpárok Szeged szerte

“Szedd magad akció? Sajnos Szegeden sok lerabolt “drótszamarat” látni. Tulajdonosa lelakatolta, aztán ellopták a kereket, ülést, kormányt róluk. Hónapok óta csúfoskodnak a közterületen” – került fel az egyik szegedi csoportba egy galéria, melyben a valaha szebb napokat is látott kerékpárok maradványai láthatók városszerte.

A posztoló azt is kiemelte, hogy az idegenforgalmi szezonban nem jó cégérei ezek Szegednek, mi pedig egyetértünk vele. Mint kiderült, összefuthatunk ilyen biciklikkel például a Korondi utcában, de a Belvárosi híd újszegedi hídfőjénél, a Liget szélén is van pár darab belőlük…

…a Mars teret meg már említeni sem érdemes. Ott állandó probléma ez a jelenség Szegeden. Legutóbb a Kétfarkú Kutya párt hívta fel erre a figyelmet, de nagyon úgy fest, nem történt semmi az ügyben, azóta pedig csak szaporodtak az “Avar-kori kerékpár-romokba” illő kétkerekűek Szegeden.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Fotók: Bakacsi Gábor/Szegediek Szegedről Szegedért

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb