Mindenmás

Napi pakk: felhő, szél, napsütés, magyarul mindenre számíthat ma Szeged

Vasárnap felhős, szeles idővel kezdődik a nap Szegeden, de végül napos időre is számíthatunk. 150 éves lenne Kincsem, a csodakanca, és mutatunk egy kis múltidézőt is, hiszen ma 75 éve született Patrick Duffy, a Dallas Bobbyja.

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Ármin, Gertrúd, Jozefina, József, Páris, Patrícius, Patrik, Petur, Nóna, Patrícia nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 150 éve világra jött Kincsem, a csodakanca. Gróf Blaskovich Ernő birtokán jött világra. Pályafutása során 54 versenyen indult és valamennyit megnyerte. Teljesítménye, amit azóta sem ért el a világ egyetlen versenylova sem, nemcsak tulajdonosának, hanem az egész magyar állattenyésztésnek szerzett hírnevet, megbecsülést szerte a világon.
  • 86 éve megszületett Orosz Adél táncművész, balettmester, a balettintézet tanára.
  • 76 éve megszületett Bodnár Erika Jászai Mari-díjas színésznő, a Budapesti Katona József Színház alapító tagja.
  • 75 éve megszületett Patrick Duffy amerikai színész a Dallas sorozat Bobbyja.

FELHŐVEL ÉS SZÉLLEL KEZDŐDIK A VASÁRNAP, DE A NAPSÜTÉS IS MEGÉRKEZIK

Vasárnap felhős, szeles és kissé esős hajnalra és reggelre számíthatunk Szegeden. 10 óra magasságában kitisztul az ég, viszont a szél velünk marad. A napi hőmérséklet pedig 5 – 15 fok között várható.

A DOWN ALAPÍTVÁNY TAGJAI LESZNEK A PICK SZEGED VENDÉGEI A CSURGÓI KK ELLENI MECCSEN

Március 23-ai Csurgói KK elleni hazai bajnokira meghívta az OTP Bank – PICK Szeged a Down Alapítvány tagjait. Európa kézilabdavilágában ezen a héten a válogatott meccsek játsszák a főszerepet. Teljes cikket itt éritek el:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb