SportVideo365

50 kilót fogyni, 2 hónap alatt? Létezik! Óriásit menetelt a Global Fitness 2024-es fogyókúra versenye

Két hónap alatt összesen 50 kilogrammot fogytak le a Global Fitness 2024-es fogyókúra-versenyének indulói, akiket a hosszú hétvége előtt díjaztak a három termet magában foglaló, közismert szegedi fitness-komplexumban. A dobogósok változatos képet mutattak, volt köztük, aki napi két edzéssel és 1800 kalóriányi táplálék-bevitellel küzdötte végig a két hónapot és olyan is, aki 23 év kihagyást követően lépett be újra fitness-terem ajtaján. Mint Neu László szakmai vezető elmondta, a versenyzők nem csak szemmel látható eredményt értek el, de ami a legfontosabb, hogy mindezt egészségesen tették meg.

“Harmadik éve rendezzük meg a Global Fitness fogyókúra-versenyt, amely egy nagyon jó év eleji motivációt adott a vendégeinknek” – magyarázta Neu László, aki örömmel konstatálta, hogy különböző emberek, különböző edzésmódszerekkel jutottak be a 3 + 3 dobogós közé, volt, aki személyi edzővel készült, olyan is, aki csak a teremedző segítségét vette igénybe, sokan választották az aerobic termük csoportos óráit és nagy favorit volt a rendszerint telt házzal pörgő spinning termük is.

A top 3 így alakult a kihívás végére:

Női versenyzők:

  • 1.: Lajkó Éva
  • 2.: Zsolt Emese
  • 3.: Bocskai Mészáros Edit

Férfi versenyzők:

  • 1.: Rácz Roland
  • 2.: Gurszki Szabolcs
  • 3.: Szilágyi Gábor

A héten megtartott díjátadón az összes dobogóst mikrofonvégre kaptuk, hogy megtudjuk, mi a viszonylag gyors, de mégis egészséges fogyás titka:

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb