KikapcsVideo365

Ahol jó enni, önfeledten táncolni, vagy régi-új barátokra lelni: minden esetben csak rád vár Szeged egyik ikonikus helye, a Szálka

Legyen szó születésnapról, esküvőről, üzleti találkozóról, vagy egy fergeteges buliról a szegedi éjszakában, a Szálka Halászcsárda és Rendezvényházra mindig számíthatsz. Szeged egyik ikonikus helyén ugyanis impozáns környezetben, mesterien elkészített finom ételekkel kényeztetheted hasad, táncos rendezvényeiken pedig átadhatod magad a felszabadult kikapcsolódásnak. Itt tényleg jó enni, önfeledten táncolni, régi-új barátokkal találkozni és egy jót beszélgetni.

IZGALMAS ÉTELEK, TÖKÉLETES CSALÁDI TALÁLKOZÓHELY

Szálka Halászcsárda új kulináris élvezeteknek ad otthont Szeged szívében, s ezt teszi úgy, hogy ételeikben egyszerre ötvözik a hagyományos és a modern ízeket. Ettől lesz minden fogásuk egyszerre ismerős és izgalmasan új az igazi ínyenceknek. Ugyanakkor a hely több mint egy étterem, családi találkozóhelyként is tökéletes választás. Az étteremben található játszósarokban a gyerekek önfeledten játszhatnak, miközben a szülők a finom ételeket és a kellemes hangulatot élvezhetik. Emellett egy külön baba-mama szoba is rendelkezésre áll, ahol a kisgyermekes családok kényelmesen pihenhetnek.

A SZÁLKA KÜLÖNLEGES ATMOSZFÉRÁJA ÉS HANGULATA BÁRKIT ELBŰVÖL

Ugyanakkor, mint ahogy Rovó Richárd, a Szálka Halászcsárda és Rendezvényház üzemeltetője elmondta, a hely hangulata és különleges atmoszférája kitűnően alkalmas arra, hogy helyet adjon a legjobb buliknak. „Szerettük volna megmutatni, hogy az éttermünk is ugyanolyan hangulatos ezekre a bulikra, mint a nagy rendezvénytermünk. Azt gondolom, hogy ezt sikerül is hétről hétre megmutatnunk, legyen szó egy meghitt vacsoráról, egy finom ebédről, vagy egy romantikus éjszakáról. Minden esetben hangulatos környezetben vár a Szálka” – árulta el az üzletvezető.

GÁSPÁR LACI EGY KIS ÖRÖMZENÉLÉSRE BÁRMIKOR KAPHATÓ

Valentin napkor például Gáspár Laci bűvölte el szerelmes számaival a közönséget. Az énekes számára felesége és gyermekei mellett a másik nagy szerelem a zene. Mi sem bizonyítja ezt ékesebben, minthogy alig érkezett meg a Szálkába, nem vesztegette az időt, gitárt ragadott, s beállt játszani az éppen muzsikáló zenekarba. A Disco’n’troll zenekar tagjai pedig örömmel fogadták Gáspár Lacit soraikban, s nem utolsó sorban a közönség nagy örömére több dalt is előadtak közösen. Mint az énekes elmondta nekünk, nagyon szereti ezeket a spontán örömzenéléseket: „egy zenészben ez mindig benne van. Nem tudom megunni a zenét” – árulta el számunkra.

DJ EDGÁR MÁSODIK OTTHONAKÉNT TEKINT A SZÁLKÁRA

Szálka Halászcsárda és Rendezvényházban egy biztos, olyan élményt kapsz, amit nem lehet elfelejteni. Így van ezzel a retro bulik koronázatlan királya is, DJ Edgár, aki szilveszterkor varázsolt egy hatalmas partit a 90-es, 2000-es évek zenéi szerelmeseinek. Mint DJ Edgár akkor elmondta, ezen a helyen már 36 éve zenél, igaz, akkor még más néven futott, olyan számára a Szálka, mintha a második otthona lenne, így különösen nagy öröm számára, hogy visszatérhet, s itt bulizhat egy hatalmasat szegedi közönségével együtt.

A SZÁLKA NEVE EGYET JELENT A MINŐSÉGGEL

Mint Rovó Richárdtól, a Szálka Halászcsárda és Rendezvényház üzemeltetőjétől megtudtuk, minden esetben hűek a Szálkát jellemző magas minőséghez. „A Szálka rendezvénytermét és az egész épületet négy éve újítottuk fel. Ügyeltünk arra, hogy a lehető legszélesebb palettán tudjunk rendezvényeket fogadni, akár a legkisebb családi eseményektől, a hatalmas lakodalmakon, és céges rendezvényeken keresztül egészen az olyan különleges alkalmakig, mint a novemberi nagy sikerű Fashion Night Show” – mondta el Rovó Richárd.

Ha belesnél, hogy milyen hangulatot varázsol hétről-hétre vendégeinek a Szálka, nézd meg videós összeállításunkat:

S, ha szeretnél Te is a jövőben egy hangulatos vacsorát elkölteni az étteremben, vagy kitáncolni magadból a hét fáradalmait, a Szálka Halászcsárda és Rendezvényházat itt találod:

Szeged, Közép-Kikötő sor 9/A

Operatőr: Lénárt Ferenc

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb