KözéletSmart Szeged

Nívós díjjal tüntették ki a szegedi CE Glass nagyszabású csarnokavató rendezvényét, ahol Besenyei Péter legendás műrepülő világbajnok repült

A genfi székhelyű nemzetközi szövetség, az UNICEO ötödik alkalommal hirdette meg Magyarországon a “Live Communication Awards” pályázatot, hogy különböző kategóriákban a cégek, szakmai szervezetek stratégiába illeszkedő, “élő kommunikációs” megoldásait elismerje. A díjra a 2023-ban megrendezésre került rendezvényekkel lehetett pályázni. A nívós megmérettetésen a szegedi alapítású üvegipari vállalatcsoport, a CE Glass Industries is részt vett nagyszabású csarnokavató rendezvényével, amely a Best Event For Employees kategóriájában kitüntetésben is részesült a március 7-én megrendezett díjátadó ceremónián Budapesten, tudatta a vállalat szerkesztőségünkkel.

A díj meghirdetésével a szövetség célja kihangsúlyozni a rendezvények stratégiai szerepét, mint az üzleti fejlődés mutatóit, különösképp a márka iránti elköteleződés növelése és a céges üzenetek kommunikálása érdekében. Ezen kívül új ötletekkel szeretné segíteni és inspirálni a szervezet tagjait, valamint elismerni és bemutatni a kiváló rendezvényeket.

BESENYEI PÉTER TETTE EMLÉKEZETESSÉ A CSARNOKAVATÓT

A CE Glass extravagáns rendezvénye 3. helyezést ért el, ezáltal olyan elismert márkákkal került egy lapra, mint a Rossmann Magyarország Kft., a Magyar Telekom vagy az EGIS. A Szeged határában található CE Glass Industries nem csupán mérföldkőnek számító telephelybővítését ünnepelte meg kollégáival, hanem egyben megalkotta az év egyik legemlékezetesebb munkavállalói rendezvényét is. Az összesen több mint 15.000 m2-es bővítés felavatását Besenyei Péter műrepülő világbajnok pilóta tette emlékezetessé többszöri keresztülrepülésével az új csarnokrészen.

ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNY A CÉG DOLGOZÓINAK

Amellett, hogy az esemény révén a vállalat közvetítette folyamatos fejlődésének üzenetét és munkavállalói social media tartalmakat generált, olyan exkluzív, kreatív és egyedülálló munkavállalói rendezvényt valósítottak meg, amivel életre szóló élményt adtak kollégáiknak, ezzel erősítve elköteleződésüket. A vállalat folyamatos kiemelt figyelmet fordít munkavállalói számára szervezett céges rendezvényeire. A cég elkötelezett amellett, hogy ne csupán munkahelyet biztosítson alkalmazottainak, hanem olyan közösséget is kialakítson, ahol az együtt töltött idő inspiráló, és emlékezetes élményekkel gazdagítja a kollégák napjait.

MÉLTÁN LEHETNEK BÜSZKÉK

Ezeket a törekvéseket bizonyítja az elnyert díj is, azonban CE Glass Industries évente több alkalommal szervez különböző eseményeket, hogy megünnepelje és megbecsülje munkavállalóit. Ilyen például a nőnapi villásreggeli, a több mint 20 éves CE Glass Focitorna vagy a vállalat születésnapi reggelije. Az UNICEO kezdeményezése, a Live Communication Awards egy olyan szakmai elismerés, amelyet céges rendezvényekért felelős döntéshozók ítélnek oda az adott kategória legjobb projektjeit díjazva. Ezáltal a díj olyan értéket képvisel, ahol a kiválasztási szempontrendszer magas szakmai hozzáértést követel és a győztes vállalatok méltán lehetnek büszkék a rendezvényeikre.

Forrás és fotók: CE Glass Industries

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb