Mindenmás

Kizuhant egy fiatal lány az ötödik emeletről a Szilléri soron, Szegeden (frisstíve)

“Ma hajnalban, 3 és 4 óra között kizuhant egy fiatal, 14 év körüli lány az 5. emeletről, a Szilléri soron. Még életben volt, amikor a mentők elvitték” – számolt be szerkesztőségünknek csütörtökön délelőtt a tragikus eseményekről az egyik olvasónk.

Az eset kapcsán érdeklődtünk az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezeténél, mint Hangai József szerkesztőségünknek írta: “a Szilléri soron egy életveszélyesen sérült személyt láttunk el, majd a helyszíni beavatkozásokat követően kórházba szállítottuk.”

Bízunk benne, hogy a fiatal lány mielőbb felépül! Vigyázzatok magatokra és egymásra!

FRISSÍTVE: VÉRRE VAN SZÜKSÉGE A FIATAL LÁNYNAK

Cikkünk megjelenését követően a fiatal lány testvére is felkereste szerkesztőségünket, aki arról értesített bennünket, hogy a húgának azonnal vérre van szüksége. “Kérlek, frissítsétek a posztot, hogy minél több emberhez eljusson” – írta nekünk Alexandra, aki az irányított véradás szükségességére hívta fel a figyelmet. Szeged365 Family, segítsünk a fiatal lánynak! Az adatok, amikre szükség lehet:

  • Név: Komócsin Balázs Dominika Norina
  • Születési dátum: 2008.08.14.
  • Taj: 127-696-913

MINDEGY MILYEN A VÉRCSOPORTOD! SEGÍTHETSZ!

Szegeden a Regionális Vérellátó Központban tudtok vért adni:

  • Cím: 6722 Szeged, Honvéd tér 4.
  • Telefon: +36 62 315 080
  • Véradási időpont: 
    hétfő, kedd, péntek: 7.00 – 14.00
    szerda, csütörtök: 10.00 – 18.00.

Fontos tudni, hogy bárki adhat vért irányítottan, vércsoporttól függetlenül, hiszen a leadott vér az OVSz központi készletébe kerül, a kedvezményezett beteg pedig a készletből a kezelésére legalkalmasabb vérkészítményt kapja meg!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb