Kikapcs

“Két éve vesztettük el menhelyünk szívét, védenceink mamáját” – alapító tagjuk emlékére nyílt napot tart hamarosan a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete

Nyílt napot tartanak a hódmezővásárhelyi állatvédők. A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete Mária napot szervez április 21-re, hogy megemlékezzenek két éve elhunyt alapító tagjukról Izsák Máriáról. A napra minden olyan állatbarátot várnak, akik támogatnák az egyesületet, örökbe fogadnának egy kisállatot, vagy csak meglátogatnák védenceiket, írta a Rádió 88.

“Április 21-én lesz, hogy két éve elvesztettük édesanyánkat, egyesületünk alapító tagját, menhelyünk szívét, védenceink mamáját, gondozóját, védelmezőjét! Rá emlékezve hívunk meg benneteket sok szeretettel menhelyünkre, ahol megismerkedhettek a védenceinkkel, adományt hozhattok nekik, kérdéseket tehettek fel állattartással kapcsolatosan” – írta a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete közösségi oldalán.

Időpont: 2024.04.21. – 10 órától 16 óráig.

Helyszín: Állatvédelmi- és Szabadidős Központ – Hódmezővásárhely – Aranyág, 23178 hrsz. (az új elkerülő út előtt kicsivel, bal oldalon).

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb