Közélet

Búcsút mondhatunk Szegeden a közterületeken porosodó, elhagyott kerékpároknak: pénteken dönt elszállításukról a közgyűlés

Mint korábban megírtuk, április 12-én (pénteken) 9.00 órai kezdettel tartja soron következő ülését Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése. Az ülésen döntés születhet azokról a Szeged közterületein elhagyott, régóta egyhelyben álló, láthatóan használaton kívüli kerékpárokról is, melyek jó ideje foglalják a helyet egy-egy kerékpártárolóban.

A közgyűlésre benyújtott tervezet szerint Szeged belvárosában, a vasútállomás környékén és a Mars téri buszpályaudvar környékén jellemző, hogy a kerékpártárolóban régóta, látszólag használaton kívüli kerékpárok, leeresztett kerekekkel, sérülten, hiányosan, rossz állapotban foglalják a helyet. Ezeknek a felszámolását tűzte ki célul az önkormányzat.

Márciusi felmérésük szerint 137 ilyen kétkerekű van jelenleg a városban, melyeknek az elszállításukról döntenek a pénteki közgyűlésen.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb